Jedinečné kúsky z kolekcie Premium

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1315

Urobte si radosť kvalitnými kúskami z kolekcie Premium, ktorá v sebe snúbi jedinečný dizajn, kvalitné materiály a moderné strihy. Vybrali sme pre váś niekoľko zaujímavých kúskov.

Kolekcia Premium je vytvorená pre ženy, ktoré vedia, čo chcú. Ponúka najkvalitnejšie materiály, štýlové farby a nadčasové strihy. Nájdete v nej jedinečné kúsky oblečenia, ktorá vás očaria. Kolekcia Premium vám prináša kvalitu a eleganciu v jednom. Či už hľadáte ležérne alebo ženské prvky, tu nájdete všetko.

Honosné overaly

Overaly, ktoré sú vhodné pre každý typ postavy nájdete len v kolekcii Premium. Vyberte si podľa toho, aký preferujete strih, dĺžku či farbu. Postarali sme sa o to, aby ste u nás našli len overenú kvalitu.

Overal z kolekcie Premium od Fasardi

Overal z kolekcie Premium je z kvalitnej hrubej čipky s kvetinovým motívom.

Šaty od výmyslu sveta

Túžite po kvalitných nadčasových šatách? Ste na správnom mieste. Naša kolekcia vám prináša bohatý výber šiat rôznych strihov, v ktorých sa budete cítiť žensky. Preferujete čipku alebo károvaný vzor? Rovný strih či bohatú sukňu? Vyberte si a potešte seba aj svoj šatník.

Šaty z kolekcie Premium od Fasardi

Šaty vo farbe kapučína so skrytým zipsom tvarujú ženskú postavu.

Súpravy a komplety

Ležérna súčasť kolekcie Premium, ktorá zaručí, že sa nestratíte v dave. Chcete sa cítiť maximálne pohodlne a zároveň vyzerať k svetu? Naše komplety a vám k tomu pomôžu. Oba kúsky môžete nosiť spolu alebo aj zvlášť. Záleží len na vás.

Súprava z kolekcie Premium of Fasardi

Komplet v medovej farbe má netradične riešený chrbát. 

Tylové sukne

Chcete sa cítiť ako princezná? Nariasené tylové sukne z kolekcie Premium vám k tomu pomôžu. Sú jednoducho kombinovateľné a krásne predeľujú postavu. Môžete ich nosiť v každom ročnom období a vybrať si z farieb, po ktorých túžite.

Tylová sukňa z kolekcie Premium of Fasardi

V nariasenej sukni sa budete cítiť výnimočne.

Bundy

Kolekcia Premium vám prináša aj kvalitné bundy. V neutrálnych farbách sa stanú základným a nadčasovým kúskom vášho šatníka. Vhodné sú na chladnejšie dni, ktoré nastanú na jar alebo na jeseň. Ktorú si vyberiete vy?

Bunda z kolekcie Premium od Fasardi

Nadčasovú bundu v kaki farbe nájdete v kolekcii Premium. 

Extravagantné šaty

Hľadáte niečo výnimočné? Netradičné? Extravagantné? Pozrite sa na našu kolekciu Premium, v ktorej nájdete netradičné šaty od výmyslu sveta. Ak sa nebojíte odviazať, ste na správnom mieste. Šaty zvýraznia prednosti a vyjadria vašu individualitu.

Odvážne šaty z kolekcie Premium

Ako veľmi sa odvážite vykročiť z davu?

Veríme, že v našej výnimočnej kolekcii je niečo pre každú výnimočnú ženu. Okrem nej však na e-shope Fasardi nájdete aj ďalšie kvalitné kúsky oblečenia, ktoré vás potešia a obohatia váš šatník. Pozrite sa na ponuku šiat, súprav alebo topov.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December