Vyberáme šaty na jesennú svadbu

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 3444

Čarovnú jesennú atmosféru miluje takmer každý z nás, a preto sa nemôžeme čudovať, že aj v tomto období prebieha množstvo svadieb. Na výnimočnú oslavu v chladnejších dňoch zvoľte oblečenie, ktoré sa hodí nielen pre túto udalosť, ale aj pre ročné obdobie. Poradíme vám, aké šaty si obliecť na svadbu, keď ste pozvaná ako hosť.

Pastelové farby vystrieda tmavá farebná paleta

Zatiaľ čo v letných dňoch ovládnu spoločenskú módu svetlé, pastelové farby, počas jesene farebná paleta mierne stmavne. Nemusíte sa báť, nehovoríme iba o čiernej. K tomuto ročnému obdobiu sa výborne hodia aj gaštanové, čokoládové, smaragdové a tmavomodré odtiene. Spoločenské šaty v sýtej farbe by nemali chýbať ani vo vašom šatníku, aj zima prinesie množstvo špeciálnych príležitostí, kde ich môžete využiť.

Siahnite po bohatých farbách na spoločenských šatách.

Hľadajte zaujímavé textúry

Vyberte si šaty s detailmi, v ktorých budete jednoducho neprehliadnuteľná. Krátke šaty s výstrihom sú vhodné aj na jeseň, ak vykukujú spod vrstvy romantickej čipky. Výbornou voľbou sú aj šaty s kamienkami alebo semišové spoločenské šaty. V jeseni môžete využiť ťažké, hrubé látky, ktoré nie sú vhodné na nosenie počas horúceho leta.

Vyberte šaty s originálou textúrou, napríklad s čipkou.

Zohrejú vás dlhé rukávy

Práve toto je ideálny čas na využitie spoločenských šiat s dlhým rukávom. Pôsobia elegantne a zahrejú vás aj v prípade, že časť ceremónie prebehne vonku. Dlhý rukáv môže byť spojený s lodičkovým výstrihom, ale aj miernym stojančekom, alebo hlbším výstrihom v tvare písmena V. Dĺžku sukne voľte tesne nad kolená, alebo až pod kolená.

Dlhé rukávy na spoločenských šatách sú sofistikované a ženské.

Ukážte sa v šatách s luxusným vzorom

Letu síce kraľujú vzory a potlače, no ani v jeseni na ne netreba zanevrieť. Miesto decentných, romantických kvetinových vzorov stavte na elegantné potlače, alebo štylizované vzory. Vyhrajte sa s kontrastom farieb a štruktúrou látky. Na jeseň je vhodný žakár, ale aj vyšívané látky v sýtych farbách. Okrem kráľovskej modrej a bordovej môžete zvoliť aj čiernobielu frebnú kombináciu.

Luxusný vzor na spoločenských šatách je vhodný počas jesene.

Spoľahnite sa na čiernu klasiku

Neviete sa rozhodnúť, po akej farbe siahnuť? V jesenných mesiacoch môžu svadobní hostia zvoliť aj čiernu farbu šiat. Ako docieliť, aby jednoduché čierne šaty pôsobili honosne aj na svadbe? Zvoľte šaty z materiálov, ktoré pôsobia ťažšie a viac štrukturovane. Okrem semišu a velúru sa poobzerajte aj po hrubej bavlne, ktorá vás udrží v teple. So šatami nezabudnite skombinovať vhodné doplnky, celkový vzhľad bude pôsobiť veselšie.

Šaty s detailom na golieri a zvýraznenými plecami pôsobia vždy elegantne.

Chystáte sa na jesennú svadbu? Vyberte si nové spoločenské šaty, ktoré do tohto ročného obdobia výborne zapadnú. 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December