Tipy na vianočné darčeky pre ženy

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 926

Štedrý večer je tu čo nevidieť a vy stále neviete, čím obdariť svoju manželku, priateľku, sestru alebo mamu? Inšpirujte sa nápadmi na darčeky, ktoré potešia každú ženu. Navyše sú praktické a nezhltnú celý rozpočet na vianočné nákupy. Je len na vás, či z nich vyberiete darček pre kolegyňu, alebo drobnosť pre potešenie svojej polovičky

Teplé zimné šaty

Kto povedal, že sa v zime nosia iba džínsy a nohavice? Každá žena túži vyzerať elegantne aj v tomto ročnom období. Novoročná párty alebo kino a večera? Postarajte sa o to, aby sa cítila krásne, no zároveň pohodlne. Šaty na chladné dni by mali byť vyrobené z príjemného materiálu, no stále vyzerať vkusne. Spomeňte si na strih, farby a vzory šiat, ktoré táto dáma nosí počas leta a nájdite podobný kúsok v zimnom prevedení.

Vyberte šaty z hrejivého materiálu, ktoré môže nosiť aj v zime.

Vytúžený bytový doplnok

Väčšina žien si módne kúsky vyberie bez pomoci, kedykoľvek počas roka. Bytové doplnky však dokážu urobiť mimoriadnu radosť aj v prípade, že nákup oblečenia považujete za „riskantný“. Váza na kvety, teplá deka, stojan na šperky, voňavá sviečka či dizajnové kusy nábytku zaručene rozžiaria oči každej ženy. Ak neviete, v akom štýle má táto žena zariadenú domácnosť, zvoľte neutrálne farby.

Bytové doplnky potešia každú ženu.

Športová súprava 

Pohodlná športová súprava nie je určená iba tým, ktoré pravidelne navštevujú fitness centrum. Výhodou tohto oblečenia je, že ho každá žena môže nosiť aj na doma, alebo kombinovať jednotlivé časti súpravy s iným oblečením na voľný čas. Vďaka voľnejšiemu strihu a jemnému materiálu je toto oblečenie skutočne vďačné, nemusíte sa strachovať o dokonale padnúcu veľkosť. 

Vyberte športovú súpravu pre cvičenie aj oddych.

Darčeková sada na manikúru

Praktická sada na manikúru a pedikúru v krásnom balení zaručene nesklame. Tento darček poteší milovníčky kozmetiky aj dámy, ktoré svojim nechtom venujú iba niekoľko minút týždenne. Ak vyberiete sadu v kvalitnom puzdre, zíde sa nielen v domácnosti, ale aj pri cestovaní. Niektorí výrobcovia prichádzajú aj s možnosťou gravírovania iniciálok pre skutočne prémiový a osobný vzhľad.

Set na manikúru a pedikúru poteší každú dámu.

Zábavné tričko, ktoré vystihne jej povahu

Tričiek nie je predsa nikdy dosť. Tie s nápismi sú opäť trendy a široký výber z ponuky rôznych značiek zaručí, že nájdete také, ktoré ju dokonale vystihne. Aj pri výbere vtipných tričiek dbajte na kvalitu materiálu a spracovania. Pohodlné, priedušné tričká príjemné na dotyk nikdy neskončia na dne skrine, práve naopak. Majiteľke budú robiť radosť dlhé mesiace, či možno roky.

Veselé tričko je vhodným darčekom pre ženy.

Cestovná batožina

Rovnako užitočná a štýlová ako pekné šaty alebo tričko. Cestovná batožina sa hodí žene v akomkoľvek veku. Vyberte peknú cestovnú tašku alebo originálny kufor, ktorý sa na letisku zaručene nestratí. Batožinu môžete zohnať v rôznych veľkostiach, farbách, štýloch a pekný kúsok nájdete vo všetkých cenových kategóriách. Viete už, kam najbližšie vycestujete?

Batožina je výborným darčekom pre ženy v každom veku.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December