Tieto šaty budú hitom letnej sezóny

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 943

Leto je pre módne experimentovanie ako stvorené. Ak chcete oživiť svoj šatník pohodlnými kúskami, v ktorých budete dobre nielen vyzerať, ale sa aj cítiť, siahnite po ľahkých dámskych šatách. Do tohto výberu sme zaradili tie najkrajšie modely na prechádzku po meste aj na večernú párty pri vode.

Nápadité šaty v znamení divočiny

Šaty so zvieracím vzorom

Trúfate si na zvieracie vzory? Vyrazte na mestské safari vo veľkom štýle. Hnedé odtiene sa jednoducho kombinujú a pristanú blondínkam aj tmavovláskam. Vďaka zvieracím vzorom nebude váš outfit nikdy nudný. Moderný výstrih do V, trištvrťové rukávy a elastický pás zvýraznia vašu postavu.

Zdobené minišaty, v ktorých vás nikto neprehliadne

Čierne vzorované šaty

Áčkové šaty bez rukávov patria k nestarnúcej formálnej klasike. Ak chcete byť neprehliadnuteľná počas každej výnimočnej príležitosti, siahnite po výrazne zdobených šatách. Farebná potlač zaručene pritiahne pozornosť a vy vo svojich originálnych šatách vynikne na každom večierku.

Boho šaty s kvetinovým motívom

Voľné farebné šaty

Ak túžite po maximálnej voľnosti, vyberte si vzdušné, rozšírené letné šaty. Voľný strih je ideálna voľba pre každú príležitosť. Tenká tkanina zaručí, že sa budete cítiť pohodlne aj počas tých najhorúcejších dní. Oslovila vás kombinácia výrazných farieb?

Puzdrové šaty v žiarivých farbách

Žlté puzdrové šaty

Chystáte sa na letnú oslavu či formálne stretnutie? Puzdrové šaty v dĺžke nad kolená nič nepokazia. Žiarivá žltá farba vynikne počas leta, zatiaľ čo strih šiat spolu s rafinovaným výstrihom zvýraznia vašu postavu. Krásne šaty bez vzoru dopĺňajú ozdobné gombíky na sukni a rukávoch.

Kvetované krátke šaty s opaskom

Bledomodré šaty s opaskom

Leto sa bez pastelových farieb a kvetinových vzorov snáď ani neráta. Spojte svoje obľúbené farebné prvky a vyberte si ľahké minišaty s volánom. Vďaka priedušnej látke sa budete cítiť sviežo aj počas náročného dňa. Štýlový opasok zvýrazní váš pás a výstrih zdobený volánom nechá vyniknúť vaše šperky či iné doplnky. 

Pozrite si všetky letné novinky v e-shope Fasardi a užite si slnečné počasie vo veľkom štýle!

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December