Späť do práce vo veľkom štýle: 5 tipov na outfit do kancelárie

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1521

Zabudnite na šedú kancelársku myšku a predveďte sa podmanivým, trendy štýlom. Outfit do práce nemusí byť vôbec nudný. Fasardi vám prezradí, ako sa obliecť do zamestnania tak, aby ste boli štýlová a zároveň pôsobili sviežim dojmom.

S jednoduchosťou a vkusom budete mať všade dvere otvorené

Riaďte sa starým, známym pravidlom „v jednoduchosti je krása.“ Hladké línie, jednoduché strihy, kvalitné materiály. Podľa slov Coco Chanel, ktorá tvrdila, že módu si môžete kúpiť, ale štýl, ten musíte mať, môžeme povedať len toľko, že súhlasíme. Vyberte si oblečenie do práce, ktoré vás bude prezentovať.  Oblečte sa s vkusom a eleganciou ako pravá dáma.

Pripravili sme pre vás outfity, v ktorých zaručene vyniknete v práci a vaše kolegyne vám môžu len závidieť. Svoj sivý sveter, ktorý nosíte už roky odložte túto jeseň bokom a vymeňte ho za nové oblečenie, ktoré budete môcť perfektne skombinovať a vytvoriť okúzľujúci outfit na každý pracovný deň.

Nechajte vyniknúť svoju postavu v sukni s vysokým pásom

Ak sa povie sukňa do kancelárie, určite si predstavíte klasickú sukňu ku kostýmu. Je na čase vyskúšať niečo nové. Siahnite po vysokých sukniach, ktoré vytvoria vašej postave štíhlu siluetu. K takejto sukni veľmi ľahko dopasujete top, blúzku alebo priliehavé tielko so sakom.

Základné kúsky oblečenia doplňte o výraznú bundu, sako či blejzer

Aj vám visia v skrini obyčajné džersejové šaty, ktoré ste doteraz nosili len na nákup či do kina? Vyskúšajte ich skombinovať s koženou bundou, ktorá dodá celkovému outfitu úplne nový ráz. K tomu zvoľte lodičky alebo sandálky na opätku a z nudných šiat odrazu budú skvelé šaty. Je na vás, akú kombináciu zvolíte. Obujte si k nim výrazné tenisky so zlatým detailom a outfit nebude pôsobiť formálne. Naopak, so sakom budú šaty vhodné aj špeciálnejšie príležitosti.

Nebojte sa výrazných vzorov

Mysleli ste si, že výrazné vzory nepatria do práce? Mýlili ste sa. Pokiaľ nemáte v práci daný povinný dress code, vzory budú pre vás príjemným oživením šatníka. Vybrať si môžete bodky, námornícky vzor, leopardí vzor alebo jemné kvetinové oblečenie. So vzormi budete neprehliadnuteľnou.

Kto povedal, že sako je stará, otrepaná klasika? Vyskúšajte sako od Fasardi

Sako a práca v kancelárii, to je typické kombo, ktoré si predstaví snáď každý z nás. Neobmedzujte svoj štýl len na kostýmové saká, ktoré sa stali vašim poznávacím znamením a vyberte si sako z ponuky Fasardi. Nie je sako ako sako. Objednajte si moderné sako s dvojradovými zlatými gombíkmi na zapínanie v tmavej či svetlej farbe. Zbavte sa nudného oblečenia a vykročte zo svojho tieňa.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December