Ako zažiariť na vianočnom večierku

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1087

Pozvánka leží na stole, stojíte pred šatníkom a neviete, čo počas decembra na seba? Vyberte si nové šaty s prehľadom a zostaňte štýlová aj počas sviatkov. Chystáte sa na rodinnú večeru, babskú jazdu alebo firemný večierok s kolegami? Nech je nadchádzajúca párty kdekoľvek a s kýmkoľvek, my vám pomôžeme s výberom perfektných šiat vo vianočnom duchu.

Večierok s kamarátmi

Vyrážate do klubu alebo s priateľmi organizujete domácu párty? Ak už máte vybavené všetky darčeky, je načase zamyslieť sa nad outfitom. Zažiarte aj v dave vďaka lesklým látkam alebo flitrom. Najlepšie vyzerajú na šatách so stojančekom alebo krátkych šatách na ramienka. Vianoce sú skvelým obdobím na to, aby ste zo šatníka vytiahli výraznejšie koktejlové šaty.

Na párty s priateľmi zvoľte napríklad lesklé šaty s dlhým rukávom.

Firemná vianočná párty 

Prídete len na pár hodín alebo sa s kolegami budete zabávať až do rána? Aj táto udalosť si pýta výnimočné oblečenie, no nič vyzývavé. Sústreďte sa na materiály, najmä ak budete nejaký čas cestovať alebo strávite väčšinu večera v stoji. Okrem pohodlných topánok si vyberte aj rovnako pohodlné šaty na chladné dni. S farbami to tento krát nemusíte preháňať, no outfit môžete oživiť čipkovou aplikáciou na leme šiat alebo výrazným šperkom.

Na vianočný večierok s kolegami sa hodia šaty s čipkou.

Vianoce s rodinou

Ak sa celá rodina nezmestí za jeden štedrovečerný stôl, zorganizujte spoločnú večeru v reštaurácií. Pri tejto príležitosti využijete šaty s dĺžkou po kolená a s trojštvrťovými, alebo s dlhými rukávmi. Červené šaty podčiarknu vašu ženskosť a prispejú k vianočnej atmosfére bez toho, aby pôsobili príliš vyzývavo. 

Na stretnutie s rodinou si môžete obliecť jednoduché červené šaty.

Večierok u vás doma

Ak organizácia vianočnej párty padla tento rok na vás, budete sa musieť popasovať s množstvom povinností. Nezanedbajte však ani svoj vzhľad - v ľahkých rolákových šatách sa budete cítiť pohodlne počas celého večera. Vyberte si krátke šaty s trojštvrťovým rukávom v jednej farbe a nechajte vyniknúť zaujímavú štruktúru látky. 

Predveďte sa v roli hostiteľky v krásnych rolákových šatách.

Romantická oslava vo dvojici

Darčeky odovzdané, rodinné návštevy ukončené a vy máte konečne trochu času na romantický večer so svojim partnerom. Využite posledné sviatočné dni na večeru vo dvojici alebo iný zaujímavý program. Nech pôjdete kamkoľvek, oblečte sa do niečoho výnimočného. Krátke čierne šaty s trblietkami vás zaručene nesklamú. 

Na oslavu vo dvojici zvoľte krátke šaty s trblietkami.

Viete už, aký večierok navštívite tento rok vy? Nezabudnite svoje nové šaty kombinovať s ďalším oblečením tak, aby vám nebola zima ani vonku. Prečítajte si, ako vrstviť oblečenie v zime.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December