Ako zažiariť na pláži v šatách či tunike

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1183

Letná sezóna je v plnom prúde a k nej neodmysliteľne patrí aj oddych pri vode. Či už trávite leto pri mori, jazere alebo na kúpalisku, pravdepodobne v plavkách prežijete dlhé hodiny. Čo si ale obliecť na ne, ak práve nie ste vo vode? Plážové šaty a tuniky sú ideálne riešenie, ak chcete niečo, čo si jednoducho prehodíte cez plavky a vyrazíte k plážovému baru alebo stánku s občerstvením.

Čo si obliecť na plavky?

Plážová tunika alebo šaty na plavky by mali byť ľahkou vrstvou, ktorú si jednoducho oblečiete na cestu z hotelovej izby k bazénu alebo na prechádzku po pláži. Pomôžu vám cítiť sa pohodlne aj na miestach, kde vstup v plavkách nie je najvhodnejší a jednoducho sa do nich zahalíte, ak sa k večeru ochladí. Aký „prehoz” si teda vybrať a na čo pri nákupe nezabudnúť?

Vzdušná biela tunika ladí so všetkými plavkami

biela tunika

Ak máte radi výrazné, farebné plavky a často ich striedate, tunika v neutrálnej farbe bude ideálny kúsok pre vás. Hodí sa k akejkoľvek farbe plaviek a vďaka voľnému strihu si ju môžete obliecť aj na plavky atypických strihov a prevedení, napríklad s volánmi alebo veľkou mašľou na vrchnom diele. 

Maxi šaty s vysokým rozparkom

Fialové maxi šaty

Maxi šaty s rozparkom sú ideálne nielen na pláž, ale aj na výlet do mesta či romantickú večeru. Zakryjú, čo majú, no vďaka vysokému rozparku vám v nich nebude teplo ani na exotickej dovolenke. Viazanie v páse, ktoré vyformuje vašu postavu, môžete dokonale prispôsobiť svojmu telu. Šaty tak nebudú príliš voľné ani úzke. 

Tunika s voľným strihom pre maximum pohodlia

Voľná tunika na plavky

Ak hľadáte skutočne voľný a pohodlný kúsok, táto vzdušná dámska tunika bude pre vás to pravé. Vďaka voľnému strihu a univerzálnej veľkosti sa nemusíte báť, že vám nesadne, alebo že bude niekde pritesná. Zdobenie v podobe strapcov, farebnej výšivky a flitrov rozhodne zaujme každú dámu, ktorá má rada bohémsky štýl.

Moderné letné šaty s výstrihom do V

Tyrkysové šaty

Pohodlné, krátke šaty s výstrihom do V počas leta zaručene využijete. Vďaka dlhému rukávu sa nemusíte báť spálených ramien ani chladnejšieho vetra. Aj pri týchto šatách platí, že voľný strih sadne každej postave a vzdušná látka zaručí, že vám na slnku nebude príliš teplo. Plavky ani spodné prádlo pod šatami nebudú presvitať, sú preto ideálne na nosenie počas celého dňa či na celodenný výlet do mesta.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December