Škola štýlu: Romantická móda nie je iba ružová

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 641

Zasnívaná, nežná, ženská. Aj tieto vlastnosti charakterizujú romantickú módu a mnohé dámy, ktoré romantickému štýlu podľahli. Klasické strihy, svetlé či pastelové farby, nenápadné vzory a vkusné dekorácie nesmú v tomto štýle chýbať. Hľadáte inšpiráciu na outfity, v ktorých zažiari vaša nežná povaha? Pokračujte v čítaní...

Vzušné maxi kvetinové šaty

Kvetinové maxi šaty

Rozprávkové šaty s kvetinovým vzorom sú ideálna letná voľba pre každú romantičku. Môžete ich nosiť na prechádzky, dovolenky, k vode ale aj do práce. Maxi kvetinové šaty dajú vyniknúť ženskej kráse, v takomto modeli budú všetky oči zaručene na vás. 

Volániky a vzdušné látky

Červené šaty s volánom

Ak patríte k tým šťastlivkám, ktoré sa môžu pýšiť dlhými nohami, volánové šaty sú pre vás ako stvorené. Voľné vzdušné rozviate šaty, šaty s volánmi a nariasením pekne vyniknú na vysokých postavách. K tomuto druhu šiat nemusíte voliť opätky, aj v pohodlných sandálkach alebo teniskách budete vyzerať štýlovo. 

Šaty s klasickou siluetou

Ružové šaty na ramienka

V romantickom štýle by sme oversized mikiny hľadali len ťažko. Prednosť majú klasické áčkové sukne, šaty s lodičkovým výstrihom alebo dámske blúzky a topy. Pri kombinovaní oblečenia myslite na tradičnú siluetu ženskej postavy - snažte sa zvýrazniť driek a opticky vytvoriť rovnomernú šírku ramien a bedier. 

Jemná čipka

Čipkový top

Sukne a šaty sú krásne, no nie vždy aj rovnako praktické. Ak sa chcete romantického štýlu držať za každých okolností, môžete si vybrať top z jemnej čipky. Zatiaľ čo čierna čipka pôsobí zvodne a elegantne, svetlé odtiene zjemnia celý váš look. Okrem bielej zaručene oslníte v béžovej, staroružovej, vanilkovej alebo v pastelových odtieňoch.

Farebné nohavice

Zelené nohavice

V romantickom šatníku majú pestré farby svoje miesto nielen na topoch a doplnkoch, pokojne po nich siahnite aj pri výbere nohavíc. Fialová, mätová, žltá alebo ružová farba sa jednoducho zladí s basic topom alebo jednoduchým tričkom. Outfit môžete zladiť s jednoduchými, ale aj výraznejšími doplnkami.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December