5 dôvodov, prečo si zamilovať body

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 520

Prišli ste už na chuť dámskemu body? Top, ktorý pôsobí skoro ako celé plavky, so sebou prináša mnohé výhody. Tento nadčasový kúsok vám umožní vytvoriť pohodlné športové či elegantné outfity na každú príležitosť. Poznáme  dôvody, ktoré vás presvedčia o tom, že body nesmie chýbať ani vo vašom šatníku.

Môžete ho nosiť v akomkoľvek počasí

Body je skvelým spoločníkom počas leta aj v zime. V chladnom počasí si tento kúsok môžete obliecť namiesto tielka, napríklad pod sveter. V porovnaní s obyčajným tielkom sa vám nebude vyhŕňať. V lete môžete kombinovať body na ramienka so sukňou alebo šortkami. Vytvoríte tak pohodlný outfit za pár minút.

Ružové dámske body

Nádherne tvaruje postavu

Body je ideálny kúsok v prípade, že zvyknete používať tvarujúcu bielizeň. Môžete si ho obliecť napríklad pod obtiahnuté šaty, zapraviť ho do sukne alebo nohavíc a vždy budete mať istotu, že oblasť pása bude vytvarovaná a na pohľad spevnená.

Vzorované body

Dajte zbohom prechladnutým krížom

Nevhodné oblečenie, sedenie na chladnej ploche alebo prievan často končí prechladnutými krížami. Body zaručí, že váš chrbát bude vždy v teple, aj keď budete v pohybe. Tričko sa niekedy vyhrnie a odhalí spodnú časť chrbta, no body zostane presne tam, kde má.

Sivé body s dlhým rukávom

Zostane na svojom mieste za každých okolností

Vyhŕňanie zapravených tričiek či tielok dokáže znepríjemniť každý deň. Hlavne, ak sa musíte v škole či v práci niekoľkokrát zohýbať.  Látka nazberaná v okolí pása nepôsobí príliš elegantne, hlavne ak chcete docieliť uhladený a upravený vzhľad topu. Siahnite v tomto prípade po body. To sa počas nosenia ani nepohne a vám tak zaručí slobodu v pohybe.

Body s viazaním v dekolte

Nekonečný výber strihov

Body nemusí pôsobiť ako obtiahnuté tielko či tričko. Množstvo trendových kúskov vyzerá ako elegantná košeľa, jemná padavá blúzka či tričko s atypickým výstrihom. Vyberte si dĺžku rukávov, ktorá vám vyhovuje.

Dámske body voľné

Nakupujte dámske body v prémiovej kvalite.

Tie najkrajšie kúsky značky Fasardi nájdete v ponuke nášho e-shopu.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December