5 tipov na moderné a pohodlné domáce oblečenie

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 2207

V súčasnej situácii trávime doma oveľa viac času, než by sme chceli. O to dôležitejšie je, ako sa počas týchto dní cítime. Stredobodom domáceho oblečenia nemusia byť staré tričká a vyťahané pyžamové nohavice. Aj v pohodlí obývačky platí známe „šaty robia človeka”. Inšpirujte sa tipmi na domáce oblečenie, v ktorom vyzdvihnete svoje sebavedomie a komfort počas práce z domu, ako aj pri večernom leňošení pred telkou.

Oblečenie ovpylvní vašu náladu

Pracujete počas koronakrízy z domu na home office alebo trávite všetok čas doma s deťmi? Nečakané narušenie rutiny si môžeme čiastočne vynahradiť viacerými spôsobmi, napríklad aj oblečením. Vyskúšajte sa obliecť aspoň čiastočne tak, akoby ste v ideálnom prípade išli do práce. Udržiavanie rutiny nám pomáha získať pocit kontroly v čase, keď takmer nič nie je isté. Ak sa doma nechcete vyobliekať príliš, niečo ako blúzka a elegantné legíny môžu byť dobrou voľbou. Dôležité je, aby ste sa cítili dobre počas celého dňa.

Jednoduchý top s potlačou

Čierne tričko s nápisom

Voľnejšie tričká alebo topy s krátkymi rukávmi nesmú v domácom šatníku chýbať. Ak máte radi minimalistický dizajn, vyberte si napríklad jednoduché tričko s nápisom. Pohodlný strih a mäkký, bavlnený materiál z neho robí ideálny kúsok na doma.

Bavlnený overal s kapucňou

Červený overal

Dámsky bavlnený overal s kapucňou a bočnými vreckami je trendy kúsok, vďaka ktorému môžete zostať verná svojmu módnemu vkusu aj u vás doma. Materiál je jemný a príjemný na dotyk, takže v tomto overale môžete stráviť celý deň doma, zabehnúť na nákup či vyhodiť smeti.

Trendy športová súprava

Športová súprava

Športové oblečenie sa postará o pohodlie a voľnosť pohybu v každej situácii. Trendy dámske súpravy sú ideálne nielen na domáce cvičenie. Príjemne zahrejú a vďaka mikine zladenej s nohavicami nemusíte uvažovať na dým, ako svoj outfit skombinovať. 

Pohodlné legíny na každý deň

Legíny sú základom domáceho oblečenia pre mnohé dámy. Ešte ste im nepodľahli? Vyskúšajte napríklad hrubšie bavlnené legíny, ktoré nepresvitajú. Farebný kontrast v oblasti pása navyše opticky tvaruje postavu.

Bavlnené tepláky s pruhmi

čierne tepláky

Tepláky neodmysliteľne patria k výbave športových nadšencov. Komfort, ktorý ponúkajú, môžete využiť aj doma. Vyberte si napríklad kúsok s trendy pruhom na boku a elastickým pásom so šnúrkou. Uvidíte, že sa v nich budete cítiť výborne.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December