Podľahnite novému módnemu trendu: Teplákové súpravy sú opäť in

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1409

Naučte sa nosiť teplákové súpravy inak, ako to bolo pred dvadsiatimi rokmi, kedy boli v móde „šuštákové“ súpravy, ktoré sa stali symbolom nevkusu. Zabudnite na tuctové značkové teplákové sety, ktoré nosí už takmer každý.

Najznámejším odporcom teplákov bol zrejme Karl Lagerfeld, ktorý považoval tepláky za znak prehry a tvrdil, že ak si kúpite tepláky, stratili ste kontrolu nad svojim životom. Karl by sa asi veľmi nepotešil, keby vedel, že dnes sa stali teplákové súpravy módnym trendom. Ako ich nosiť? Prečítajte si rady, ktoré vám prináša Fasardi.

Nude: Skombinujte neutrálne farby

Vyberte si kvalitné kombo, ktoré budete nosiť nasledujúce sezóny. Veľmi moderná je práve variácia v nude tónoch, ktorú nosia ženy na celom svete. Neutrálnou farbou nič nepokazíte a navyše v nej budete pôsobiť veľmi trendy.

Nebojte sa súprav zo zaujímavých materiálov

Ak sa nebojíte experimentovať, vyskúšajte teplákové súpravy s rôznymi detailmi na látke alebo si rovno vyberte set, ktorý je ušitý z netypického materiálu. Vyskúšať môžete aj športové súpravy z velúrovej lesklej látky, ktorá je trendy a in.

Krátke alebo dlhé nohavice?

Športové komplety s krátkymi nohavicami a mikinou s kapucňou sa stanú vašim verným spoločníkom počas voľných, bezstarostných dní. Mikiny od Fasardi sú precízne ušité a zakončené patentom, takže ich budete môcť nosiť aj s nariasenými rukávmi. Dolaďte k nej krátke nohavice s výrezmi na bokoch a stanete sa neprehliadnuteľnou.

Vyskúšajte set so sukňou z elastickej teplákoviny

Ak sú na vás teplákové súpravy „príliš,“ nebojte sa nahodiť sa do príjemného setu so sukňou, v ktorom môžete ísť na nákupy, do kina alebo s kamarátmi na drink. Chcete sa cítiť štýlovo, ale zároveň pohodlne? Žiadny problém. Mikina s vreckami príjemne oživí výsledný dojem. S asymetrickým strihom sukne bude váš outfit nezameniteľným.

Nebojte sa vybehnúť v teplákoch do ulíc

Povedzme si to tak, ako to je. Teplákové súpravy sa nestali obľúbenými len vďaka pohodlnosti, ktorú poskytujú. Ich hlavným benefitom je aj to, že sa už nemusíte zdržiavať a skúšať kombinovať pred zrkadlom outfity od výmyslu sveta. Vyberte si tú svoju a hľadajte podľa kľúčových parametrov, ktorými by mali byť najmä kvalita a materiál.  Dolaďte si tepláky ku svojej postave. V móde sú jogger nohavice, ktoré krásne zvýraznia vašu postavu a vy budete pôsobiť vyššia, ako pri nohaviciach s nízkym pásom, ktoré sa nosili kedysi.

Podľahnite trendy teplákovým súpravám s výrazným dizajnom

Kto povedal, že súpravy musia byť vždy len jednoduché a hladké? Ak chcete chic set, určite by ste mali staviť na kombináciu vzorov, materiálov a farieb. Dôležité je len vyberať s vkusom.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December