Trendy módne inšpirácie pre jarnú sezónu 2020

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1178

Módne trendy tejto jari môžete nosiť do práce aj vo voľnom čase. Prechodné oblečenie bude štýlové aj praktické. Zistite, ako jarný outfit vyladiť do dokonalosti.

Konečne nastal čas odložiť hrubé zimné kabáty a doplniť váš jarný a letný šatník. Počasie priam volá po sviežich kúskoch. Nenechajte sa však oklamať slnečnými lúčmi, ráno i večer vás môže prekvapiť poriadny chlad. Poradíme vám, ako prispôsobiť svoje oblečenie prechodnému obdobiu a vytvoriť outfity, v ktorých budete krásna počas celého dňa. Vyskladať trendy jarné kombinácie oblečenia nie je vôbec náročné!

Nevzdávajte sa obľúbených svetrov

Vyskladajte niekoľko krásnych outfitov ešte skôr, než odložíte všetko pletené. Tenké svetre sú na toto obdobie ako stvorené. Skombinujte krátky sveter na gombíky napríklad s koženkovou sukňou a trafíte sa naraz do dvoch horúcich jarných trendov.

Sveter s dlhými rukávmi vás príjemne zahreje.

Tenký dámsky sveter na gombíky

Odviažte sa pri výbere farieb

Čo by to bolo za jarnú sezónu, keby sme zabudli na všetky žiarivé farby? Ak už viete, aké farby pristanú tónu vašej pleti, je na čase zaplniť nimi svoj šatník. Bavlnené šaty vo výraznej ružovej farbe môžete doplniť čelenkou alebo šatkou do vlasov a jemným šperkom alebo retiazkou. Najkrajším doplnkom bude bude váš úsmev.

Vyberte si šaty vo výrazných farbách, napríklad v ružovej alebo žltej.

Bavlnené šaty s dĺžkou nad kolená

Overal na každú príležitosť

Obľúbené dámske overaly môžete nosiť všestranne aj počas jari. Ak skombinujete dlhý bavlnený overal s členkovými čižmami, workermi alebo trapermi, budete pripravená na každé mestské dobrodružstvo. Športový look môžete podčiarknuť praktickým batohom.

Dlhý overal v športovom strihu zaručí pohodlie počas každého dňa.

Dlhý bavlnený overal vo farbe khaki

Štýlová kombinácia sukne a rifľovej bundy

Nestarnúca klasika v podobe rifľovej bundy je ideálnym jarným doplnkom. Hodia sa prakticky ku všetkému. Ak už nejakú vlastníte, oblečte si ju napríklad na jednoduché biele tričko s potlačou. Veselý outfit uzatvorte voľnou sukňou s bodkami. 

Romantickú sukňu s volánmi môžete skombinovať s rifľovou bundou.

Minisukňa s bodkami

Nohavice s vysokým pásom a vzorovaný top

Moderné nohavice s vysokým pásom a opaskom môžete skombinovať s obtiahnutým vzorovaným topom. Obujte si k nim športové tenisky alebo lodičky s vysokým opätkom, voľba je len na vás. Elegantný outfit môžete doladiť jemným šperkom.

Béžové nohavice s vysokým pásom

Určite netreba zabúdať na fakt, že módne trendy prichádzajú a odchádzajú. Niektoré z nich sa u nás udomácnili vďaka pohodliu a všestrannosti, iné perfektne zapadnú do vášho osobného štýlu. Preto, ak ste si obľúbili niektorý zo starších trendov (napríklad kvetinové vzory), určite sa ho nemusíte vzdávať. Môžete ho len okoreniť, poprípade trošku pozmeniť a prídete s niečím novým, čo vám rozžiari jarné dni.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December