Nebojte sa vzorov! Objavte svoje nové ja, v štýlovom outfite

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1363

Biele tričko, sivý sveter, tmavé nohavice... to sú tradičné kúsky oblečenia, na ktoré často vsadíme, keď sa nám nechce rozmýšľať, čo na seba. Obliekajte sa ako z módneho časopisu a prineste do svojho šatníka nový vietor v podobe outfitov so vzormi. Fasardi vám opäť prináša skvelé rady, ako si poradiť so vzormi pri obliekaní. Ako na to? Čítajte spolu s nami.

Kombinujte vzory a basic kúsky oblečenia

Biele a čierne košele sú už desaťročia neodmysliteľnou súčasťou našich šatníkov a aj vy ju v tom svojom určite máte. Preto by sme vám chceli v práve s prebiehajúcim babím letom predstaviť vzorované kúsky, ktoré využijete do práce ale aj počas voľného času. Ak sa bojíte experimentovať, siahnite po elegantnej dámskej košeli s kontrastnými vzormi, ktorý je doplnený o zapínanie pomocou gombíkov. Košeľa môže byť ešte zvýraznená o jemné detaily, ako sú 7/8 rukávy s nastaviteľnou dĺžkou. Ozvláštniť ju môže tiež našité vrecko v oblasti pŕs. Skombinujte ju s úzkymi nohavicami alebo sukňou cigaretového strihu a budete vyzerať chic, ako z módneho blogu.

Podčiarknite svoju ženskosť s kvetinovým vzorom šiat

Kvetinové vzory sa nám spájajú najmä s jarou a letom, ale ak ste ich milovníčkou, lúčiť sa s nimi nemusíte ani na jeseň. Práve počas babieho leta krásne skombinujete aj kvetinové šaty s kardigánom alebo koženou bundičkou. Kvetinové vzory z vás urobia nežnú krásku a podčiarknu vašu ženskú stránku. V takomto outfite budete vyzerať nielen sexi, ale aj jemne zároveň. Kvetinové vzory nemusia byť len na šatách, vyskúšajte jemnú blúzku či sukňu, ktorú skombinujte s jednofarebnými kúskami oblečenia. Nechajte sa sebe rozkvitnúť vaše obľúbené kvetiny!

Pásiky nemusia byť len námornícke. Vyskúšajte zvislé prúžky

Ohľadom prúžkov a pásikov koluje množstvo mýtov, a tak sa im mnohé z nás radšej vyhýbajú, lebo sa obávajú, že pásiky rozširujú.  Naučte sa nosiť pásiky so štýlom a eleganciou, my vám v tom radi poradíme. Ako ich nosiť? Ak ste sa rozhodli pre vertikálne pásiky, najlepšie urobíte, ak si s týmto vzorom zvolíte nohavice alebo overal. Krásne vám predĺžia nohy a vytvoria štíhlu siluetu. Horizontálne pásiky nosíme najmä na častiach oblečenia, ako sú svetre, mikiny, košele či tričká.

Asymetrii a abstrakcii sa medze nekladú

Výrazné farby, abstraktné vzory... fantázii a kreativite sa medze nekladú. Ak ste v minulosti milovali batiku, môžete ju znova objaviť a to s počítačom vytvorenou batikou, ktorú dnes môžete vidieť na tričkách, mikinách či košeliach. Podľahli jej aj americké celebrity, ktoré ju využívajú najmä počas svojich voľnočasových aktivít. Takýto farebný a výrazný kus oblečenia, dokáže rozžiariť nielen váš deň, ale budete pôsobiť sviežo a s mladistvým dojmom. Väčšine z nás sa spájajú abstraktné vzory najmä s bohémskym štýlom alebo hippie. Dnešní módni dizajnéri však vytvorili oveľa prepracovanejšie vzory, ktoré pôsobia modernejšie a estetickejšie.



Už nikdy viac šedá eminencia! So vzormi budete vyzerať elegantne a nápadito.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December