Nadčasové módne trendy pre rok 2020

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 4184

Držať krok s aktuálnymi fashion trendmi vyžaduje značnú dávku sebazaprenia. Novinky na červenom koberci, výklady obchodov preplnené novými kolekciami, bezodné inšpirácie na sociálnych sieťach… Nasledovanie týchto trendov je beh na dlhú trať. Začiatkom roka 2020 si však niektoré z kúskov obhája svoje stále miesto v šatníku každej ženy a s príchodom jari naberú na popularite. Ktoré vychytávky to budú?

Vzor hadej kože

Nájdete ho skutočne na čomkoľvek, nevyhnú sa mu topánky, kabelky, šaty ani midi sukne. Trend zvieracej ríše tak ľahko nezmizne a hadia koža bude v roku 2020 prinajmenšom rovnako populárna, ako leopardí vzor počas tohto roka. Vyberte si z množstva farieb a zaraďte do šatníka zaujímavý vzor.

Midi sukňa so vzorom hadej kože

Sandále s otvorenou špičkou

Svoje obľúbené sandálky vytiahnete zo škatule hneď, ako vám to počasie dovolí. Ak sa rozhodnete pre nižší (alebo hrubší) opätok, nebudete musieť obetovať ani trochu zo svojho pohodlia. Či sa rozhodnete zladiť svoj outfit v zemitých tónoch alebo výrazných farbách, jednoduché sandálky budú krásnym detailom.

Sandále s otvorenou špičkou sa hodia k šatám aj nohaviciam.

Perlové šperky

Nádherne ženské a elegantné perlové šperky pristanú každej dáme. Nemusíte investovať do pravý perál, dokonalý dojem vytvorí aj imitácia. Perlové náušnice, náhrdelníky aj náramky doplnia takmer akékoľvek večerné, spoločenské šaty, no počas jari ich pokojne noste aj cez deň. Fungujú ako skvelý kontrast s dámskym sakom alebo blejzrom.

Perlové šperky sú nestarnúca klasika.

Kabelky s dvojitou rúčkou

Crossbody kabeliek s retiazkou či remienkom sa nemusíte vzdať úplne, no zaraďte do svojich denných outfitov aj kabelku s dvojitou rúčkou (dvomi uškami). Vyzerá klasicky a nadčasovo. Ak máte strach z toho, že v niektorých prevedeniach zapôsobí príliš staromódne, vyberte si pastelovú, mladistvú farbu. Trendy budú hladké a textúrované kabelky mnohých veľkostí.

Štýlová modrá kabelka je skvelým doplnkom každej dámy.

Svetlý denim

Bledá farba džínsov zožína slávu každú jar. Je ľahká na pohľad, výborne sa kombinuje, pôsobí uvoľnene. Ak máte radi uvoľnený vzhľad, siahnite po rozšírených rifliach s roztrhanými kolenami. Pokiaľ ale chcete zvýrazniť svoju postavu, zvoľte úzke džínsy, napríklad v dĺžke po členky.

Svetlé džíny môžete kombinovať s mnohými farbami.

Ktorý z týchto trendov zaujal najviac vás?

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December