Týmto módnym trendom na leto 2020 neodoláte

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 621

Aj keď sme prvé jarné mesiace roku 2020 strávili doma, v pyžamách a pohodlných teplákoch, leto začína klopať na dvere a spolu s ním aj nové módne trendy. Každá dáma by tak mala aspoň jedným očkom sledovať hity sezóny, aby bola po skončení krízového režimu poriadne vyzbrojená.

Nafúknuté rukávy

Nafúknuté rukávy

Minulý rok sa začali objavovať na prehliadkach aj červených kobercoch, ale v roku 2020 prišiel ich čas zažiariť. Nafúknuté rukávy môžu byť výrazne zdobené, priesvitné, nariasené, dekorované volánmi, voľné, zvonové alebo s manžetou… Možností je nespočet. Dámske topy v tomto strihu u nás nájdete v mnohých farbách, vzoroch a prevedeniach.

Viazanie sandálok okolo členkov

Sandálky s viazaním okolo členkov

Ak ste v posledných mesiacoch sledovali hviezdy street fashion, určite ste si všimli, že niektoré z nich si viažu svoje sandále okolo členkov. Tento trend tak ľahko nezmizne, predpovede naznačujú, vzhľad šnúrok a remienkov uvidíme v lete na každom kroku.

Metalické látky

Metalické látky

Kabáty, nohavice aj doplnky - množstvo návrhárov využilo vo svojej letnej kolekcii metalické odtiene. Najčastejšie strieborné. Ak sa pre podobný kúsok rozhodnete aj vy, odporúčame ponechať zvyšok vášho outfitu relatívne stlmený, aby metalický aspekt skutočne zažiaril.

Priesvitné vrstvy oblečenia

Priesvitné oblečenie

Prečo neskúsiť experiment s extravaganciou vďaka priesvitným látkam? Či už vrstvíte priehľadné tričko na vrch vesty, alebo si na športový outfit oblečiete priesvitné šaty, je to skvelý spôsob, ako sa vyhrať s farbami a textúrou.

Energia maximalizmu

Extravagantné oblečenie

Energetické potlače sa tento rok v lete vrátia v plnej sile. Obrovské kvety, nečakané kombinácie odtieňov a nadmerné vzory budú kraľovať tejto sezóne. Maximalizmus stojí na opačnej strane minimalistickej módy a ak sa radio kupujete vecami, ktoré máte radi, v lete si nebudete musieť nič odopriať.

Fotografie: Getty Images

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December