Ako vyskladať letný outfit do práce?

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1158

Obliecť sa do kancelárie počas horúcich dní môže byť náročné. Ak sa chcete zorientovať v pravidlách letného business causal oblečenia, nechajte sa inšpirovať týmito elegantnými nápadmi. Aj formálne oblečenie môže byť priedušné a príjemné na nosenie počas leta.

Aké materiály sú vhodné pre letný outfit do práce?

Ak vám dress kód nedovoľuje skrátiť sukňu a obliecť si top na ramienka, môžete zmeniť materiál oblečenia, ktoré nosíte. Ten vás príjemne schladí, aj keď budete nosiť dlhé nohavice. Bavlna je vhodná na nosenie počas celého roka, no príjemná bude najmä v lete, pretože má skvelé absorbčné vlastnosti.  Do horúčav sa hodí aj ľan. Nevytvára statickú elektrinu a dobre prepúšťa vzduch, čo oceníte práve v teplom počasí.

Bavlnené košeľové šaty

Krásne šaty s krátkymi rukávmi sú vhodné na leto do práce.

Užite si goliere a gombíčky aj na šatách. Košeľové šaty sú aktuálne absolútnym hitom. Stačí ich doplniť menej výraznou bižutériou a razom vznikne outfit do práce, na poobedňajšie posedenie pri káve alebo večernú romantickú prechádzku. Okrem výrazných farieb môžete v lete siahnuť po pastelových odtieňoch, bielej či béžovej.

Inšpirujte sa klasickým vzhľadom

Inšpirácia na letný outfit so sukňou.

Nájdite inšpiráciu v klasickom kúsku, ako napríklad v béžovom trenčkote. Preneste jeho tvar na iný kus oblečenia, na niečo letné, čím midi sukne zaručene sú. Outfit môžete uceliť tak, že do sukne zasuniete klasické čierne tričko alebo jednoduchý top, ktorý nechá vyniknúť opasok na sukni.

Top na jedno rameno

Topy na jedno rameno sú stále populárne.

Asymetrické topy na jedno rameno sú stále populárne. Počas leta si ich môžete vziať spolu s klasickými rovnými nohavicami či širšími kulotkami. Ak si potrebujete prehodiť ešte jednu vrstvu na vrch, zvoľte tenký blejzer. Prikryje vám ramená bez toho, aby ste sa v ňom uvarili.

Dvojdielny oblek vo veselej farbe

Dámsky oblek v ružovej farbe vhodný na leto.

Nedokážete sa vzdať pohodlia a istoty, ktoré vám prinesú voľné nohavice a sako? Počas leta môžete voliť dámske obleky vo veselých, nápadných farbách. Formálny vzhľad môžete preraziť, ak v outfite vymeníte bielu košeľu za tričko s potlačou a lodičky za tenisky.

Odviažte sa pri výbere vzorov

Farebný outfit s výrazným vzorom môžete nosiť v lete do práce.

Vzorované košele nesmú vo vašom letnom šatníku chýbať. Miesto ich kombinácie s neutrálnymi farbami môžete siahnuť po ešte výraznejších odtieňoch, napríklad žiarivej žltej, oranžovej alebo ružovej. Dúhový look skvele doplnia farebné okuliare či topánky s farebným detailom.

Fotografie: Gettyimages

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December