Letný kapsulový šatník nielen pre minimalistky

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 713

Leto je najlepší čas na vyskúšanie všetkých nových trendov a experimenty s farbami či strihmi. Že sa móde treba odviazať, to hovoria odvážne letné trendy a v podstate aj celá festivalová sezóna. Len máloktorá z nás si však dokáže predstaviť, že sa v bláznivom účese, trblietavých legínach či neónových minišatách objaví kdekoľvek. 

Na pomoc prichádza kapsulový šatník. Nie je výsadou minimalistického štýlu, zíde sa vám aj v prípade, ak máte radi veselé farby a vzory. Vďaka základným kúskom si budete istá, že svoje výrazné oblečenie budete mať vždy s čím kombinovať. Výber produktov značky Fasardi vám poslúži ako sprievodca základnými kúskami, bez ktorého sa počas leta nezaobídete.

Biele letné šaty

Biele čipkové šaty

Biele dámske šaty môžete nosiť v každom ročnom období, no hlavne v lete dokážu navodiť pocit bezstarostnosti. Pripomeňte si dovolenku pri mori a užite si slnečné počasie v basic kúsku, ktorý vás za každých okolností rozžiari.

Elegantná dámska blúzka

ružová blúzka

Klasická dámska blúzka je variabilný kúsok, ktorý využijete takmer pri každej príležitosti. Je vhodná na formálne stretnutia, ale aj do kina či reštaurácie. Tenký, vzdušný materiál a krátke rukávy sú na leto ako stvorené. Kombinovať ju môžete so sukňou i nohavicami.

Biele džínsy s vysokým pásom

biele džínsy

Počas chladnejších večerov stavte na úplnú klasiku - biele džínsy. Vyberte si elastický, tenší materiál a pokojne oprášte trend roztrhaných kolien. Tieto nohavice sa oplatí mať poruke, keď neviete, s čím kombinovať výrazný top alebo luxusné lodičky.

Rifľová sukňa

Džínsová sukňa

Podobne ako klasické dlhé džínsy, aj džínsovú sukňu môžete zladiť s čímkoľvek. Bavlnený materiál je na leto ako stvorení. Vďaka rifľovej minisukni už za pár sekúnd vytvoríte štýlové športové aj voľnočasové outfity. 

Pohodlné basic tričko

sivé tričko

Jemné, elastické a prirodzene priedušné bavlnené tričká sú ideálne na voľný čas v prírode, na šport aj na doma. Voľnejší strih s okrúhlym výstrihom sadne každej postave. Týmto tričkom skutočne nič nepokazíte, ani keď budete mať na výber outfitu iba 5 minút.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December