Privítajte jar netradičnými kvetinovými vzormi

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 618

Kvetinové vzory neodmysliteľne patria k jarným módnym trendom. Rovnako ako rozkvitajúce záhrady a lúky, aj naše srdce piští po kvetinových lupeňoch a jemných lístkoch. Kvetinková potlač na topoch, blúzkach alebo šatách prichádza v tak veľkom množstve farieb a prevedení, že si z nich môžete jednoducho vybrať originálny kúsok na každý deň.

S čím kombinovať kvetinové vzory?

Motívy kvetov sú čoraz obľúbenejšie na dámskom i pánskom oblečení. Neviete si poradiť s ich kombinovaním? Jednoduché pravidlo hovorí, že vzory je vhodné kombinovať s oblečením v jednej z farieb, ktorá sa vo vzore nachádza. Top s červenými kvetmi na bielej látke môžete kombinovať napríklad s červenými nohavicami alebo bielou sukňou. Budete si tak isté, že oblečenie ladí a váš outfit pôsobí ucelene. To isté platí aj o topánkach a ďalších doplnkoch - snažte sa, aby sa hlavná farba vzoru zopakovala aj v iných častiach outfitu.

Kombinácia kvetinových vzorov

Vzdušné šaty s motívom exotických kvetov

Palmové listy, exotické kvety a morská paleta farieb - v týchto šatách sa budete cítiť ako na dovolenke. Ľahké a vzdušné letné šaty môžete nosiť vo veľkom štýle aj počas jari, pomôžu vám napríklad tipy, ako nosiť farebné pančuchy. Užiť si ich môžete počas celého leta, pokojne aj na pláži.

Šaty s motívom exotických kvetov

Maxišaty posiate lúčnymi kvetmi

Maxišaty s kvetinovou potlačou môžete nosiť na špeciálne príležitosti a oslavy, ale aj na bežný deň. Jemná potlač lúčnych kvetov a vlčích makov prinesie krásu prírody aj do veľkomesta. Detail v podobe volánu na ramenách dotiahne šaty k dokonalosti.

Kvetové maxišaty

Farebná košeľa s maľovanými kvetmi

Kvetinová potlač nemusí byť za každú cenu romantická a nežná. Ak radi experimentujete s výraznými farbami, siahnite po potlači štylizovaných kvetov. Tie na našej krátkej bavlnenej košeli vyzerajú ako namaľované.

Dámska farebná košeľa

Tmavá košeľa s farebnými kvetmi

Ak vo svojom šatníku preferujete tmavé farby, nezúfajte. Kvetinové vzory vyzerajú výborne aj na čiernom alebo tmavomodrom podklade. Dôkazom je napríklad ľahká blúzka s potlačou farebných kvietkov, v ktorej vám vďaka tenkému a vzdušnému materiálu nebude horúco ani na jarnom slnku.

Tmavá košeľa s kvetmi

Top inšpirovaný folklórom

Tradičné slovenské oblečenie pozná mnohé krásne vzory, medzi ktorými sa nájdu aj farebné kvietky a kreslené lístky. Preneste ich do moderného outfitu vďaka ľahkému topu s otvorenými ramenami a čipkou.

Biely top s kvetmi

Elegantná blúzka s ružami

Koho by nepotešila kytica červených ruží? Teraz sa krásou týchto kvetín môžete obklopovať každý deň. Siahnite po elegantnej béžovej blúzke a vytvorte si krásny jarný outfit na stretnutie či do práce.

Dámska blúzka s potlačou kvetov

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December