Ako nosiť farebné šaty v zime

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 2446

Keď v zime kráčate po ulici, pravdepodobne vidíte všade to isté, čierny kabát, čižmy, rifle, nohavice, možno nejaká farebná čiapka, šál či rukavice. Keď takéto pochmúrne počasie spojíte s fádnym oblečením, pravdepodobne vám to na nálade veľmi nepridá.

Zimné šaty nie sú oxymoron. Pripravili sme si pre vás tipy, ako môžete svoj šatník oživiť. Nebojte sa v zime siahať po svetlejších farbách a po šatách. So správnym vrstvením vám nebude zima a zaručujeme vám, že nezlepšíte náladu len sebe, ale aj každému, kto vás počas dňa stretne.

Šaty aj v chladné dni?

Ako sme už spomínali, ak chcete nosiť šaty cez zimu, nezabúdajte na vrstvenie. Siahnite po termoprádle. Aj keď ste tielko ako dieťa nenávideli, teraz sa vám určite bude hodiť. Zaobstarajte si nejaké teplé pančuchy alebo tmavé legíny, a na šaty sveter či sako. Na vrch ešte kabát alebo bundu a budete vyzerať k svetu.

Aké farby šiat sa hodia na zimu?

Zabudnite na čiernu, sivú a ďalšie tmavé nudné farby. Skúste to pestrejšie a nebojte sa vybočiť z davu. K zime sa hodia zemitejšie odtiene farieb. To však naozaj neznamená, že musíte nosiť len tmavé veci. Čo tak horčicová alebo jasná modrá? Znie to lepšie, však? Pozrite sa bližšie na farebnú škálu šiat, ktorá vám pomôže rozžiariť zimné mesiace.

Veselá horčicová

Horčicová farba znamená vitalizmus, optimizmus a chuť do života. Ako by ste mohli mať zlú náladu, keď budete mať na sebe šaty tejto farby? Vedeli ste, že ju obľubujú najmä cieľavedomí a živelní ľudia?

Horčicové šaty na zimu Fasardi

Horčicová farba môže rozžiariť aj váš deň.

Elegantná béžová

Béžová možno nie je najveselšia, ale je to krásna, elegantná farba, ktorú v zimnom šatníku nevynechajte. Béžová farba symbolizuje vyrovnanosť, a kto by nechcel mať vyrovnaný život?

Bežové šaty Fasardi

V béžových šatách budete mať všetko pevne pod kontrolou.

Jasná modrá

Modrá farba je označovaná ako farba pokoja, harmónie a odpočinku. Keď si v zime vyberiete takéto šaty, a čo i len podvedome budete vnímať ich farbu, pozitívne to ovplyvní vašu náladu a koncentráciu. Šaty modrej farby majú samé výhody. Tak prečo sa po nejakých nepoobzeráte aj vy?

Modré šaty Fasardi

Zlepšite si náladu v šatách modrej farby.

Ohnivá bordová

Bordová červená farba bude vždy patriť medzi najkrajšie zimné farby. Pripomína nám Vianoce, prázdninovú výzdobu a teplo domova. Bordové šaty vás navyše spravia sebavedomejšou, pretože symbolizujú život a energiu.

Elegantné bordové šaty Fasardi

Buďte sebavedomá v šatách ohnivej bordovej farby.

Pozitívna smaragdová zelená

Vedeli ste, že zelená farba podnecuje kamarátstvo a pozitívne vplýva na vzťahy? Teplé zimné šaty v zelenej farbe smaragdového odtieňa sú ideálna voľba na rande s kamoškou. Môžete si ich obliecť aj na rodinné oslavy, vianočný večierok, či na posedenia s priateľmi.

Smaragdové šaty

Vyrazte von s priateľmi v smaragdových šatách. 

Veríme, že ste našli dostatok inšpirácie na obliekanie v chladných zimných dňoch. Šaty, ktoré sú ideálne do takého počasia nájdete aj na našom e-shope v kategórii špeciálne vytvorenej pre vás.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December