Nadčasové jesenné trendy

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1937

Je aj pre vás jeseň najobľúbenejším obdobím roka? Spríjemnite si ju trendovými kúskami vo vašom šatníku. Pripravili sme si pre vás výber nadčasových jesenných kúskov, ktoré nikdy nevýjdu z módy.

Čo vám v jesennom šatníku nemôže chýbať?

Nemusíte každý rok a v každom ročnom období zbesilo odmieňať šatník podľa aktuálnych trendov. Investujte do kvalitných nadčasových kúskov, ktoré vám vydržia niekoľko rokov a vždy budú v móde. Zistite, aké jesenné kúsky budú vždy trendy a vy sa v nich budete vždy cítiť úžasne.

Nesmrteľné káro

Károvaný vzor sa drží na vrchole jesenných módnych trendov už zopár rokov. Veľmi obľúbený bol ale aj v minulosti a v súčasnosti sa opäť vrátil. Je to jedna z vecí, do ktorých sa oplatí investovať, pretože si ho môžete obliecť kedykoľvek a vždy budete štýlová.

Odporúčame vám najmä kárované sukne, pretože sa dajú jednoducho kombinovať. Stačí k nim pridať basic tričko alebo top a outfit je na svete. Dolaďte k vášmu výzoru vhodné doplnky, topánky a kabelku a zaručujeme vám, že zažiarite kdekoľvek. Doplnky však nevyberajte veľmi výrazné, pretože károvaný vzor je pútavý sám o sebe.

Károvaná sukňa Fasardi

Károvaný vzor patrí vo svete módy k nadčasovým. 

Ani dlhé, ani krátke

Jeseň je výborným obdobím na midi šaty. Ani príliš dlhé, ani príliš krátke. Nemusíte sa báť, že by vám v nich bola zima, a zároveň vám nebude ani príliš teplo. Znie to ako ideálny kúsok oblečenia? To preto, že je!

Ak midi šaty zvolíte v krásnej žiarivej farbe, ktorá pristane vašej pokožke, máte vyhraté. Stačia vám potom už len lodičky či členkové čižmy spolu s koženou bundou a váš look je úplne dokonalý.

Červené midi šaty

Rozžiarte jeseň farbou svojích šiat ešte viac. 

Milovaná kožená sukňa

Existuje vôbec niečo nadčasovejšie ako čierna koža? Aj keď je umelá, jej výzor bude vždy štýlový a je viac ako pravdepodobné, že nikdy nebude mimo hľadáčika módnych trendov. Ako bonus k štýlovosti je ešte aj neuveriteľne sexi.

Kožená sukňa je sama o sebe výrazný prvok vášho outfitu. Výsledný outfit dolaďte neutrálnymi farbami, vyhnite sa zvieracím vzorom. Najlepšie vynikne v kombinácii s bielou alebo petrolejovo zelenou farbou. Či už si vyberiete obyčajné biele tričko, tielko alebo košeľu, nič nepokazíte, práve naopak. Táto kombinácia je nesmrteľná a extrémne štýlová.

Kožená sukňa Fasardi

Čierna kožená sukňa nikdy nevýjde z módy.

Pohodlný a štýlovy kardigán

Ktorá z nás nemiluje kardigány? Jeden či dva sa určite oplatí mať pripravené špeciálne na jesenné obdobie. Dokážu vás príjemne zahriať a navyše budú vždy vyzerať úžasne. Kardigány sú neuveriteľne praktické a potešia každú milovníčku módy a pohodlnosti.

Kombinovať kardigán je neuveriteľne jednoduché. Stačia vám rifle alebo iné slim nohavice, tričko či rolák, členkové čižmy a ste pripravená na jeseň. Všetky kúsky už určite máte doma. Vybrať si môžete z množstva farieb podľa toho, ktorá sa vám najviac páči. Ak chcete univerzálny kúsok, zvoľte čierny, púdrový či tmavomodrý.

Svetlý kardigán Fasardi

Kardigány sú dostupné v rôznych farbách, dĺžkach a materiáloch.

Každodenná elegancia

Pre elegantný pracovný outfit potrebuje každá žena kvalitné spoločenské nohavice. V univerzálnej čiernej farbe budú vždy nadčasové. Nemusíte ale báť siahnuť ani po kockovanom či károvanom vzore. Je len na vás, v čom sa cítite najlepšie.

Elegantné nohavice sa najčastejšie kombinujú s košeľami či blúzkami, a presne tak aj vyzerajú najlepšie. Na jeseň k nim môžete pridať ešte koženú bundu a lodičky a budete pripravená dobiť svet.

Elegantné nohavice

Elegantné nohavice by mala vlastniť každá žena.

Dúfame, že sme vás inšpirovali a aspoň trochu vám priblížili krásu nadčasovosti. Pre viac štýlových kúskov do vášho šatníka navštívte náš e-shop Fasardi.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December