Čo si obliecť na valentínsku večeru? Poradíme vám

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 765

Blíži sa sviatok všetkých zamilovaných a vy stále neviete, čo na seba? Či už sa chystáte na večeru s partnerom, vyrážate do klubu s kamarátkami alebo len hľadáte zámienku na doplnenie šatníka o niečo červené, pokračujte v čítaní. Pripravili sme pre vás 5 tipov na romantické kúsky, ktoré môžete zaradiť do svojho valentínskeho outfitu.

Košeľa s červenými srdiečkami pre nenapraviteľnú romantičku

Láska je na Valentína všade naokolo. Pokojne aj priamo na vašom tope. Košeľa s výraznou potlačou je vhodná na bežné nosenie či domácu romatickú večeru vo dvojici. Stačí k nej doladiť správne nohavice alebo sukňu. Elegantné košele sú ako stvorené na valentínske rande.

Vďaka elegantnej košeli s potlačou srdiečok budete stredobodom pozornosti.

Rafinované tričko s potlačou Srdcová kráľovná

Beriete Valentína naozaj športovo? Predveďte sa v tričku s krátkym rukávom s potlačou, ktoré jednoducho skombinujete s džínsami alebo sukňou. Dámske tričká s výšivkami, potlačou alebo aplikáciami sú vhodné na každodenné nosenie.

Oslávte Valentína hravým tričkom s potlačou.

Výrazné bavlnené šaty s romantickým detailom

Pohodlie nadovšetko. V týchto príjemných šatách z bavlneného úpletu výraznej červenej farby zaručene zaujmete. Zlaté detaily pôsobia luxusne, tylové rukávy pritiahnu pozornosť. Tieto krásne červené šaty sa hodia sa k lodičkám aj teniskám. 

V bavlnených šatách sa budete cítiť pohodlne počas celého dňa.

Romantické ružové šaty s nášivkou

Jemné, romantické a menej nápadné - aj také môžu byť šaty, ktoré si vezmete na valentínsku schôdzku. Vďaka odhaleným ramenám vyniknú výšivky ruží, bez ktorých si tento sviatok jednoducho nevieme predstaviť!

Miesto klasickej červenej môžete zvoliť jemnú ružovú farbu, napríklad na šatách.

Zvodné body s čipkou

Zvýraznite svoju ženskosť vďaka červenému body na ramienka. Použite ho ako spodnú bielizeň alebo skombinujte so zapnutým sakom a nohavicami pre maximálne zvodný look. 

Čipkované body na ramienka upúta pozornosť.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December