Čo si obliecť na silvestrovskú párty

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1139

Tento rok nenechajte nič na náhodu a silvestrovský outfit si zvoľte dostatočne v predstihu. Ušetríte si dlhé hodiny strávené postávaním pred šatníkom a slzy zo zistenia, že vám vaše obľúbené šaty už nesedia. Rozlúčku so starým rokom a vstup do nového treba osláviť vo veľkom štýle. Bez ohľadu na to, kde budete oslavovať a kto vám bude robiť spoločnosť, tento výnimočný večer sa ponesie v znamení lesku, zvodnosti a luxusu.

Užite si svoje obľúbené flitre

Na decembrové oslavy sa tešia hlavne milovníčky všetkého lesklého. Moderné sukne s flitrami alebo flitrové šaty zoženiete v mnohých farbách, strihoch a dĺžkach. Určite tak nájdete kúsok, ktorý vám sadne ako uliaty. Striebornú sukňu s flitrami môžete kombinovať napríklad s čiernym topom s lesklými detailmi na rukávoch.

Moderná sukňa s flitrami je ako stvorená na silvestrovskú párty.

Priehľadné látky sú stále trendy

Veľkým trendom posledných mesiacov sú práve priesvitné šifónové látky. Nájdeme ich na tričkách, šatách aj body. Pôsobia elegantne a zároveň zvodne. Nebojte sa využiť ich ani počas silvestrovských osláv, stačí ich kombinovať s lesklými topánkami alebo kabelkou. Little black dress, teda malé čierne šaty s priesvitnými rukávmi a zirkónmi sú ideálne na každý večierok.

Šifóńové šaty a zirkóny dodajú obyčajným šatám nádych elegancie.

Stavte na neprehliadnuteľnú farbu

Ak neradi experimentujete so strihmi, vyhrajte sa aspoň s farbami. V nočnom meste zažiarite v neónových odtieňoch ružovej, oranžovej, žltej či zelenej. Dávku extravancie tak docielite aj bez hlbokého výstrihu a mini sukne. Neónové šaty môžete jednoducho zladiť s doplnkami v neutrálnej farbe a vytiahnite k nim béžové alebo biele lodičky.

Neónové šaty z vás urobia kráľovnú večera.

Pohodlne v dlhom overale

Ak nepatríte medzi milovníčky šiat a sukní, nemusíte sa premáhať. Výborný dojem urobíte aj štýlovým overalom. Večernú atmosféru môžete podčiarknuť v čiernej, červenej alebo elektrickej modrej farbe. Jednoduchý overal z mäkkej tkaniny vynikne v prípade, že na ňom nájdete originálne detaily, napríklad hlboký výstrih na chrbte s mašľou.

Aj jednoduchý overal môže pôsobiť výnimočne vďaka detailom.

Rýchly outfit vďaka štýlovej súprave

Nestrácajte čas hľadaním tej správnej kombinácie. Súpravy topu a sukne (alebo topu a nohavíc) sa postarajú o dokonalý vzhľad už za pár minút. Stačí len vybrať správne doplnky. Aj v tomto prípade môžete vybrať lesklé látky a netradičné strihy. Skvelým príkladom je tmavomodrá súprava topu a sukne s vreckom, na ktorých zaujmú koženkové lemy a decentný vzor.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December