Aký strih nohavíc pristane vašej postave

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 2957

Každej žene pristane niečo iné. Naše postavy sú také jedinečné, ako aj cit pre módu. Všeobecné poučky nerady počúvame na slovo. Problémom ale je, že aj keď máme celkom jasno vo svojom štýle a postavu si poznáme lepšie, než ktokoľvek iný, často nedokážeme vybrať dlhé nohavice, s ktorými budeme úplne spokojné. Ako je to možné?

Možno je za tým nedostatok odvahy skúšať nové strihy, možno máme voči určitým strihom predsudky. Držíte sa svojho obľúbeného strihu nohavíc zubami nechtami? Možno ani neviete, o čo prichádzate. Vašu postavu môžu zdokonaliť aj taký strih dlhých nohavíc, ktorý ste doposiaľ nevyskúšali. Aké strihy máme na mysli a čo sme o nich zistili?

Rovné nohavice - formálne aj na voľný čas

Snáď najvďačnejším typom dámskych nohavíc sú nohavice rovného strihu. Prečo? Vkĺznu do nich aj širšie boky a oblečené na postave pôsobia rovným, až takzvaným cigaretovým dojmom. Neobopínajú členky ani lýtka, takže vám poskytnú pohodlie a voľnosť, no postavu nedeformujú ani svojim masívym objemom. Sú vhodné pre všetky typy postáv. Medzi tými rovnými nohavicami, v ktorých vyrazíte do klubu a v ktorých do divadla, bude často jediný rozdiel vo farbe.

Rovné nohavice na voľný čas sú vhodné pre každú postavu.

Obtiahnuté nohavice - skinny džínsy aj legíny

Nohavice v strihu, ktorý dokonale objíme vašu postavu, patria k najobľúbenejším kúskom v dámskych šatníkoch. Elastické džínsy, legínsy alebo klasické legíny sú mimoriadne komfortné a dokážu krásne vyformovať stehná aj zadoček. Tie s vysokým pásom si poradia aj s nafúknutým bruškom. Sú vhodné pre každý typ postavy? Záleží na tom, aký efekt chcete docieliť. Úzkych nohavíc sa často boja ženy s útlymi bokmi a širšími ramenami. Balans v tomto prípade docielite výraznými topánkami, ktoré pritiahnu pozornosť nadol. 

Ak máte široké ramená, kombinujte obtiahnuté nohavice s výraznými topánkami.

Nohavice široké po celej dĺžke

Dámske rozšírené nohavice sú kúskom, ktorý si zamilujete vďaka pohodlnosti a nezameniteľnému štýlu. Vysoký sed, rozšírený strih a veľký výber farieb. Ako ich môžeme nemilovať? Jedným zo spôsobov, ako nosiť dámske rozšírené nohavice, je ich kombinovanie s úzkym topom. Môže ísť o vypasovanú košeľovú blúzku, úpletový tenký rolák na telo alebo klasický top v rovnom strihu. Rozšírené nohavice v sebe nesú akúsi orientálnu inšpiráciu a ak na to máte odvahu, nebojte sa zdôrazniť ju.

Dámske nohavice rozšírené po celej dĺžke nepatria iba do ležérneho šatníka.

Retro zvonové nohavice s obtiahnutým sedom

Štýlové a džínsy alebo nohavice s rozšíreným strihom sú nielen peknou spomienkou na retro štýl, ale aj aktuálnou módnou vychytávkou. Skvelou správou je, že pristanú akémukoľvek typu postavy, pretože dokážu skryť mierne nedostatky a nechať vyniknúť to, čo je na ženskej postave najkrajšie. Či je horúce letné počasie, chladnejšia zima alebo prechodná jar, tento kúsok rozhodne využijete. Široké nohavice si môžete zaobstarať v rôznych materiáloch a farbách, preto je ich využitie naozaj všestranné. 

Zvonové nohavice sú trendy a všestranné.

Nohavice s trendy rozparkami 

Skutočne výnimočný kúsok, ktorý sa hodí na pláž aj do mesta. Možno ich nepovažujete za skutočne dlhé nohavice, no ak je reč o strihoch, musíme ich do tejto kategórie zaradiť. Výrazné rozparky na nohaviciach odhalia nohy a hodia sa do teplého počasia, no ak stojíte rovno, pôsobia ako klasické široké nohavice. Ich tvar sa mení každým krokom a spolu s ním aj silueta, ktorú vytvárajú. Opäť platí, že by nimi nemala pohrdnúť žiadna dáma, no pri kombinovaní s inými kúskami jednajte opatrne. Vyberte jednoduchý top, ktorý tieto trendy nohavice nechá vyniknúť, alebo stavte na dvojdielne súpravy, ktoré vám výber outfitu uľahčia.

Nohavice s rozparkami kombinujte s jednoduchým ladiacim topom.

Každý strih nohavíc pôsobí inak a pomôže vám zdokonaliť prirodzenú siluetu vášho tela, alebo vytvoriť nové, jedinečné tvary. Je len na vás, ako svoje nové nohavice využijete. Viete predsa najlepšie, čo vám najviac pristane.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December