Ako zažiariť v topánkach do dažďa

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 781

Ďalší daždivý deň, ktorý vám kazí náladu? Nemusíte sa báť, existuje veľa skvelých spôsobov, ako nosiť nepremokavé topánky a stále vyzerať štýlovo. Zabudnite na to, že gumáky patria iba do záhrady. 

Moderné trendy v topánkach do dažďa vás presvedčia o ich čestnom mieste v každom správnom jesennom outfite. Od klasických pracovných topánok až po žiarivé gumáky, tieto páry vám urobia radosť aj v tom najsilnejšom lejaku. Inšpirujte sa outfitmi, ktoré sú na upršanú jeseň ako stvorené.

Čierne gumáky

Čierne topánky sú výbornými spoločníkmi do dažďa.

Pár čiernych gumených čižiem v dĺžke pod kolená môžete kombinovať rovnako jednoducho, ako čierne džínsy alebo biele tričko. Možností je nespočet a je len na vás, v akom outfite sa čierne gumáky postarajú o vaše pohodlie a ochránia vás pred mlákami vody. Zvoľte úzke nohavice alebo džínsy, ktoré budú zúžené v oblasti členkov a spojte ich so štýlovou bundou s kapucňou.

Prešívaná bunda vás udrží v teple aj v nečase.

Členkové gumáky v žiarivej farbe

Členkové gumené topánky sú výbornou alternatívou vysokých čižiem.

Hravé topánky vyniknú v každom počasí, hlavne ak budú určené presne do dažďa. Členkové nepremokavé topánky vyzerajú skutočne štýlovo v žltej alebo červenej farbe. Môžete si ich obuť k nohaviciam, no pokojne aj k šatám alebo sukni. Skombinujte ich s vrchným kúskom oblečenia v rovnakej farbe, napríklad s farebnou vestou alebo nepremokavým plášťom.

Žltá prešívaná vesta rozžiari upršané dni.

Pracovné topánky do dažďa

Pracovné topánky majú svoje miesto v dámskom šatníku.

Pracovné topánky, tzv. workery, majú v móde stále miesto a zaradiť ich môžete aj do outfitu na daždivý deň. Prichádzajú v množstve farieb a vzorov, takže aj v ťažkých čižmách môžete pôsobiť žensky. Ak vyberiete klasickú čiernu farbu, outfit môžete vyvážiť jemnými farbami topu alebo bundy. No a ak do upršaného dňa vykročíte s bojovou náladou, prispôsobiť jej môžete aj svoje oblečenie.

Skombinujte pracovné topánky s armi bundou s nášivkami.

Nepremokavé jesenné čižmy

Nepremokavé čižmy sú dobrou voľbou na jeseň.

Odolné jesenné čižmičky vás môžu sprevádzať aj veľkým lejakom, na to sú predsa stvorené. Nepremokavé čižmy v rôznych výškach skombinujte s priliehavými nohavicami, napríklad s maskáčovým vzorom. Záverečnou bodkou je nepremokavá bunda alebo pršiplášť s kapucňou, ktoré môžu byť rovnako štýlové, ako zvyšok oblečenia. Ak si nie ste istá výberom doplnkov do dažďa, zvoľte všetky jednej farbe. Pri kombinovaní neurobíte krok vedľa.

Maskáčový vzor je stále mimoriadne obľúbený.

Pre ktoré z topánok do dažďa sa rozhodnete vy? Výber tých najkrajších necháme na vás, no nezabudnite na lejak pripraviť aj zvyšok svojho outfitu. Vyberte si bundy z naše ponuky a zostaňte v teple a suchu.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December