Štýlovo a pohodlne aj v lete

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1342

Horúce letné počasie dokáže nejednu z nás poriadne potrápiť. Nájsť oblečenie, v ktorom sa budete dobre cítiť, dobre vyzerať a súčasne bude aj vhodné, nie je vždy ľahké. Poradíme vám, aké materiály je najlepšie používať, aby vám bolo v horúčavách príjemne. Tiež sme si pre vás pripravili niekoľko módnych inšpirácií, ktoré sa hodia letné mesiace.

Najvhodnejšie materiály na leto

  • Ľan - ťažko by ste našli príjemnejší materiál do horúčav ako ľan. Je priedušný, nepriťahuje a nepohlcuje pachy, nevytvára statickú elektrinu a je plne recyklovateľný. Jeho nevýhodou je vysoká krčivosť a drsnejší materiál ako napríklad u bavlny. Čím viac ľanové oblečenie nosíte, tým je príjemnejšie.
  • Bavlna - nenahraditeľný prírodným materiál. Rovnako ako ľan je mimoriadne vzdušná. Na tele je však vďaka svojej mäkkosti príjemnejšia a má úžasné absorbčné vlastnosti. Vyskúšajte nielen tričká či šaty z bavlny, ale aj spodné prádlo, ktoré v lete odporúčajú aj gynekológovia.
  • Hodváb - ak chcete vyzerať luxusne, najvhodnejším materiálom na leto je hodváb. Je to síce drahšia alternatíva, no pocit hodvábu na tele je nenahraiteľný.. Hodváb je ľahký, vzdušný a príjemný na pokožke.
  • Bambus - o bambusových ponožkách ste už určite počuli. Skúste však bambusové tričká, šaty alebo spodné prádlo a nikdy nebudete chcieť iné. Hodváb je veľmi príjemný materiál s antibakteriálnymi vlastnosťami, takže sa nemusíte obávať zápalov či zápachu.

Módna inšpirácia

Máme pre vás nádielku inšpirácie na každodenné trendové letné oblečenie. Pozrite sa, čo si môžete obliecť do práce, na rande, kávu s kamoškou alebo len tak do mesta. Vybrali sme pre vás oblečenie, ktoré je ľahko kombinovateľné, univerzálne, ale zároveň si ho viete prispôsobiť presne pre seba.

Svieže biele šaty

Biele šaty sa hodia takmer všetkým ženám a krásne vyniknú najmä na opálenej pokožke. Takže kedy inokedy ich nosiť, ak nie v lete. Budete mať vďaka nim pocit dokonalej čistoty, elegancie a nebude vám príliš teplo ako v tmavom oblečení. Dajte si však pozor na výber vhodného strihu. V lete stavte na pohodlie voľnejších šiat.

Biele šaty od Fasardi

Doprajte si voľnosť a pohodlnosť a eleganciu bielych šiat.

Voľná blúzka

Chcete vyzerať elegantne no zároveň sa neuvariť? Dámske blúzky voľnejšieho strihu alebo aj oversize sú skvelou voľbou. Vďaka ľahkosti a vzdušnosti vám v nej nebude teplo, ale stále budete vhodne oblečená. Zvoliť môžete blúzku bez rukávov alebo aj s dlhými rukávmi. Ak si ju nájdete v sviežej farebnej kombinácii, nebudete si ju už nikdy chcieť vyzliecť. Takto oblečená môžete ísť kamkoľvek, do práce, večer do mesta či na rande s kamoškou, a nič nepokazíte.

Jasná blúzka s kvetmi od Fasardi

Voľná blúzka v jasnej farbe patrí do každého letného šatníka. 

Hravý boho štýl

Boho štýl je ako stvorený na bezstarostné letné dni. Uvoľnite sa a buďte, kým chcete byť, uvoľnenou vílou alebo zasnenou romantičkou. V ľahkom a vzdušnom oblečení tohto typu sa budete cítiť božsky. Dlhé šaty v Boho štýle sú voľné, pohodlné a lichotia každému typu postavy.

Boho šaty od Fasardi

Uvoľnite sa v pohodlných šatách v boho štýle. 

Folklórne motívy

Folklórne vzory sú v móde už zopár rokov a nevyzerá to, že by sa chystali do zabudnutia. Ak chcete kráčať ruka v ruke s trendami, zaobstarajte kúsky s folklórnou výšivkou. Či už zvolíte kraťase alebo tričko, môžete si byť istá, že nešliapnete vedľa. Folklórne motívy môžete nosiť pri akýchkoľvek príležitostiach, okrem prác, kde je prísny dress code.

Kraťasy od Fasardi

Kraťasy s folklórnym motívom ľahko skombinujete s bielym tričkom alebo tielkom a outfit je hotový.

Pohodlné vzdušné nohavice

Nie každá žena má v lete rada kraťasy a sukne alebo je len v danej chvíli vhodnejšie, obliecť si dlhšie nohavice. Ak si by ste však dali obtiahnuté rifle či tmavé nohavice, pravdepodobne ste sa v tej horúčave uvarili. Práve v takýchto chvíľach sú záchranou voľné vzdušné nohavice. Ich veľkou výhodou je, že sa ľahko kombinujú. Môžete si vybrať medzi trojštvrťovou a celou dĺžkou.

Voľné nohavice od Fasardi

Vzdušné nohavice budú vaším letným záchrancom. 

Veríme, že aj vďaka našim tipom prežijete krásne leto plné smiechu a módy. Na našom e-shope Fasardi nájdete oveľa viac trendy kúskov, ktoré vám ho spríjemnia. Prinášame vám široký výber oblečenia na každú príležitosť.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December