Módny trend: topy s rozšírenými a nafúknutými rukávmi

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1047

Rozšírené rukávy pôsobia na prvý pohľad dramaticky, výnimočne, občas takmer ako z rozprávky. Myslíte si, že vyzerajú dobre iba na vyvolenej hŕstke dám s dokonalou postavou a bezodnou dávkou odvahy? Dovoľte nám, aby sme vás presvedčili o opaku. 

Topy s rozšírenými rukávmi môžete prispôsobiť podľa typu vašej postavy a nosiť na rôzne príležitosti. Ak ste si od nich doposiaľ držali odstup, zmeňte to. Prekvapí vás, ako lichotivo môžu vyzerať. „Puff sleeves” dokážu s vaším outfitom urobiť zázraky. Stačí, ak si vyberiete ten správny kúsok a zameriate sa vyváženie celého looku.

Čo urobia rozšírené rukávy s vašou postavou?

Rozšírenie siluety v oblasti ramien ocenia hlavne tie z vás, ktoré majú užšie ramená a širšie boky. Postave v tvare hrušky dodajú vyváženosť a upriamia pozornosť na driek. Dámam s obdĺžnikovou siluetou, dlhými nohami a výraznými črtami môžu pomôcť s vytváraním jemnejšieho, elegantného vzhľadu

Širokých rukávov sa nemusíte báť ani v prípade, že vaša postava pripomína tvar jablka alebo obráteného trojuholníka so širšími ramenami. V tomto prípade stačí, ak siluetu vyvážite v spodnej časti outfitu, napríklad vďaka midi sukniam, áčkovým sukniam alebo jemne rozšíreným nohaviciam. 

Top s rozšírenými rukávmi 5x inak

Existuje veľké množstvo svetrov, blúzok a topov, ktoré zdobia rozšírené rukávy. Môžu byť výrazne zdobené, priesvitné, nariasené, dekorované volánmi, voľné, zvonové alebo s manžetou… Možností je nespočet. Dámske topy v tomto strihu u nás nájdete v mnohých farbách, vzoroch a prevedeniach.

Tenký sveter s nariasenými rukávmi a stojančekom

Tenký priedušný sveter sa postará o vaše pohodlie, nech budete kdekoľvek. Výrazne nariasené rukávy zabezpečia, že ani neutrálne farby oblečenia nebudú pôsobiť nudne.

Jemný dámsky sveter vyzerá s rozšírenými rukávmi zaujímavejšie.

Crop top so zvonovými rukávmi

Vrstvy jemnej látky padavých volánov dodajú vášmu outfitu ten správny šmrnc. Crop topy môžete kombinovať so sukňami alebo nohavicami s vysokým pásom.

Krátky top so zvonovým rukávom je ideálny na leto.

Elegantná blúzka s romantickým detailom

Topy s rozšírenými rukávmi sú vhodné aj na večierky, pracovné stretnutia a rôzne večerné, spoločenské udalosti. Elegantný vzhľad vám dodá napríklad blúzka telovej farby so zdobenými rukávmi.

Rozšírené rukávy sú ako stvorené na špeciálne príležitosti.

Originálny sveter s priehľadnými rukávmi

Rozšírené rukávy nemusia pôsobiť mohutne. Ak chcete vytvoriť zaujímavý efekt, no nechcete úplne zakryť svoje ramená, siahnite po tope s priehľadnými rukávmi. Výber farby je len na vás.

V zaujímavom svetri výrazne farby zaručene vyniknete.

Letný top s odhalenými ramenami

Rozšírenie rukávu nie vždy začína v úrovni ramien. Uvoľnený letný look dosiahnete napríklad vďaka krátkej blúzke s kvetovanou potlačou. Voľné rukávy sú v tomto prípade priedušné, čo určite oceníte počas horúcich dní.

Rozšírený rukáv vyzerá výborne aj na topoch s odhalenými ramenami.

Tak čo, nájdu si topy s rozšírenými rukávmi miesto aj vo vašom šatníku?

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December