Ako kombinovať a nosiť midi sukne

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1190

Medzi množstvom jesenných trendov tento rok nájdeme aj midi sukne. Dlhšie než po kolená, no nie celkom k zemi, tieto pohodlné kúsky vás nesklamú v žiadnom ročnom období. Ich romantický strih lichotí každému typu postavy a čo je ešte lepšie, neschová ani vaše nové lodičky.

Unikátny štýl a strih predurčuje midi sukne k veľkému záujmu zo strany všetkých milovníčok módy. Niektoré na tento kúsok nedajú dopustiť, iné sa pri vymýšľaním outfitu, v ktorom bude midi sukňa zakomponovaná, poriadne potrápia. Výhodou ale je, že sukne do polovice lítok môžete nosiť v akomkoľvek štýle, prakticky počas celého roka. Poradíme vám, ako na to.

Všetko je o rovnováhe

Výber novej midi sukne je iba začiatkom tejto úlohy. Existujú v mnohých prevedeniach, napríklad voľné, z ľahučkej látky, alebo obtiahnuté, s asymetrickým smerom. Akýkoľvek strih sukne si vyberiete, dôležitá je rovnováha ostatných kúskov. Úzky pás a sukňa rozšírená v oblasti lítok si pýta priliehavý top, vďaka ktorému sa vaša postava nestratí v množstve voľnej látky. Obtiahnuté midi sukne môžete kombinovať s voľnejším topom.

Voľnú sukňu môžete vyvážiť priliehavým topom, no platí to aj naopak.

Prekonajte retro vlnu

Midi sukne sú moderné samé o sebe, no svojim strihom nám často pripomenú 50. roky minulého storočia. Túto vlastnosť môžete naplno využiť pri štylizovaní retro outfitu, no ak je vašim zámerom moderný vzhľad, sukňu skombinujte s aktuálnymi trendmi. Oblečte si ju spoločne s čipkovaným body a džínsovou bundou s výšivkami, alebo stavte na farebné kontrasty, ktoré sa v 50. rokoch nenosili.

Správne skombinované farby a strihy vyčarujú z retro kúskov moderné outfity.

Ukážte svoje topánky

Svojská dĺžka midi sukní upriami všetku pozornosť na vaše členky a chodidlá. Ponúka preto ideálnu príležitosť na vystavenie tých najkrajších topánok, aké doma máte. So sukňami v tejto dĺžke môžete kombinovať takmer akékoľvek topánky. Pre uvoľnený vzhľad vyberte sandálky so šnurovaním, do spoločnosti vysoké lodičky a počas jesene vybehnite do mesta v členkových čižmách. Midi sukne vyzerajú skvelo aj s topánkami na platforme.

Midi sukne môžete kombinovať s množstvom topánok, vrátane členkových čižiem.

Nebojte sa kombinovať textúry

Vyberte si sukňu zo zaujímavého materiálu a popasujte sa s týmto trendom s poriadnou dávkou originality. Kombinácie textúr dokážu posilniť rovnováhu celého vášho outfitu. Džínsovú midi sukňu zjemnite hodvábnym topom a k voľnej tylovej sukni vyberte priliehavý top z pevnejšej látky. 

Kombinácia látok a textúr vytvára originálny vzhľad oblečenia.

Berte to športovo

Aj kúsky, ktoré na prvý pohľad patria do elegantného šatníka, môžete nosiť v ich športovom prevedení. Dĺžka midi sukní je mimoriadne praktická a aby sa vám nechýbala ani vo voľnom čase, zaobstarať si ju môžete aj v mäkkom bavlnenom, alebo teplákovom prevedení. Skombinujte ju s mikinou z rovnakého materiálu a pohodlnými teniskami.

Našli ste midi sukňu, ktorá perfektne zapadne do vášho módneho vkusu? Objavte najnovšie sukne v e-shope Fasardi a urobte si radosť novým kúskom. 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December