Klasická modrá: Ako nosiť farbu roku 2020?

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 631

Najviac „in“ farbu roku určuje už tradične spoločnosť Pantone. Farba roka ovplyvňuje dizajn, umenie a neobchádza ani módu. Tentoraz mala spoločnosť Pantone mimoriadne šťastnú ruku, pretože krásny modrý odtieň Classic Blue svedčí každému. Nie je to príliš výstredná farba, ale dokáže zaujať. Tento rok sa bude objavovať na šatách, topoch, šortkách aj doplnkoch. Pozrite sa na nás výber módnych kúskov, ktoré vyzerajú najlepšie v modrých odtieňoch.

Elegantný modrý overal bez rukávov

Overaly sú vhodné na akúkoľvek príležitosť a vždy vyzerajú skvele. Máte už nejaký v modrej farbe? Tento elegantný dlhý overal bez rukávov dopĺňa detail v oblasti dekoltu a zlatý zips na zadnej strane. Doplniť ho môžete čiernymi topánkami, ale pokojne ho môžete kombinovať aj so vzorovanými lodičkami.

Modrý overal

Asymetrické oversize modré šaty s opaskom

Máte chuť na zmenu a chcete skúsiť niečo extravagantnejšie? Ak vám elegancia sama o sebe nie je príliš po vôli, vyskúšajte spojiť modrú farbu s netradičným strihom. Šaty pripomínajúce kimono zaručene pritiahnu nejeden pár očí. Máte radi asymetrické strihy? V týchto šatách si prídete na svoje.

Modré asymetrické šaty

Pohodlné šortky do práce aj do mesta

Krátke nohavice v rovnom strihu môžete nosiť kamkoľvek. Vďaka rovnému strihu a dĺžke sú vhodné aj do kancelárie alebo na menšiu oslavu. Vysoký pás a príjemný materiál z nich zaručene urobí vášho letného favorita.

Modré šortky

Trendový háčkovaný crop top

Omrzeli vás obyčajné tričká a nudné blúzky? Crochet alebo háčkovaný materiál bude horúcim letným trendom. Vyberte si originálny háčkovaný top s dierkami v modrej farbe. Zlaďte ho s bielymi nohavicami pre ľahký a svieži look alebo prehoďte na plavky počas bazénovej párty. Nemusíte ho nosiť samostatne, pod top na ramienka si môžete obliecť tielko alebo body.

Modrý crop top

Nadčasové doplnky

Ak uvažujete nad tým, či sa oplatí kúpa modrých lodičiek alebo kabelky, smelo do toho! Doplnky v klasickej modrej farbe z módy tak skoro nevyjdú. Jednoducho nimi oživíte akýkoľvek outfit, počas leta aj v zime.

Preneste modrú aj do líčenia

Nenechajte sa odradiť predstavou líčenia zo 70. rokov. Modré očné tiene môžu byť vkusné a trendy. Je len na vás, či si vyberiete matné alebo metalické tiene, hodia sa na akúkoľvek večernú udalosť. Radosť vám môže urobiť aj modrá očná linka. Nádherne zvýrazní hnedé oči a upriami pozornosť k tvári.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December