Ako nosiť farebné pančuchy

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 2770

Trendy farebné alebo vzorované pančuchy sú jednoducho neprehliadnuteľné. Ak ste doteraz zvykli nosiť iba telové alebo čierne silonky, je na čase inšpirovať sa módnymi návrhármi a štylistami. Tí sa zhodujú na jednom: farebných pančušiek sa netreba báť!

Červené, kobaltovo modré aj pastelové pančuchy môžu vyzerať pôvabne a žensky. Ich nosenie síce vyžaduje značnú dávku odvahy a kreativity, no výsledok za to skutočne stojí. Originálny outfit, ktorý sa točí okolo farebných pančúch, je ideálny na jeseň aj zimu. 

Aj farebné pančuchy môžu byť decentné

Začnime zľahka. Ak ste po farebných pančuškách nesiahli od základnej školy, vyskúšajte tmavé alebo neutrálne farby. Čiernu vymeňte za tmavú bordovú, fialovú či hnedú. Pančuchy telovej farby jednoducho nahradíte púdrovou, bledoružovou alebo maslovou farbou. Všetko sú to odtiene, ktoré vám pomôžu zoznámiť sa s týmto hravým trendom. Ak sa v nich budete cítiť dobre, pokojne začnite skúšať výraznejšie farby alebo vzory.

Farebné pančuchy alebo silonky rozžiaria váš deň.

Farebný akcent vďaka pančuchám

Farebné pančuchy vyniknú, ak ich spojíte s krátkou sukňou či šatami, no dajú sa nosiť aj inak. Dúhové farby nemusia byť viditeľné na celých nohách. Oblečte si žlté silonky pod trojštvrťové nohavice v zemitých odtieňoch alebo bordové pančuchy pod čiernu maxi sukňu. Ak sa farebný akcent objaví iba na členkoch, prípadne od kolien nadol, využite rovnakú farbu aj v hornej časti outfitu. Pokojne iba v podobe šperku alebo šatky. Ak sa rozhodnete pre krátku sukňu a farebné silonky, môžete si k nim obuť vysoké čižmy.

Oživte farebnými pančuchami neutrálny outfit

Nazbierali ste dostatok odhodlania? Je na čase predviesť svoje nohy v žiarivej farbe. Siahnite po svojom obľúbenom odtieni a doplňte novými pančuchami neutrálny outfit. Teplé a svetlé farby na pančuškách jednoducho zladíte s béžovou, bledohnedou alebo bielou farbou. Studené a tmavé odtiene vyzerajú úžasne v spojení s čiernou alebo sivou farbou.

Farebné pančušky vám pomôžu oživiť outfit v neutrálnych farbách.

S čím kombinovať výrazné pančuchy?

Ak máte oblečené čosi so vzorom, napríklad kárované košeľové šaty, vyberte jednu z farieb na šatách a preneste ju na silonky. Pokojne môže ísť o zelenú alebo červenú farbu. Keďže pančuchy výborne zahrejú, dovolia vám nosiť šaty počas celej jesene aj zimy.

Farebné pančuchy môžete zladiť s oblečením so vzorom.

Na čo si dať pozor

Ak sa rozhodnete pre farebné pančuchy so vzorom, pri výbere zvyšných kúskov outfitu sledujte textúry látok. Voľte radšej jemné látky bez výrazného pletenia. Farebné pančuchy budú stredobodom pozornosti, vyhnite sa preto iným výrazným doplnkom. Ako pri klasických silonkach, aj tu platí, že pančušky by mali byť nosené v topánkach so zatvorenou špičkou. Myslite tiež na to, že topánky by mali byť rovnakej alebo tmavšej farby, než sú vaše pančuchy. 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December