Biele nohavice sú späť! Ako ich nosiť?

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 833

Biela farba je priam stvorená na leto. Neutrálna, svieža a zároveň elegantná, jednoducho vhodná na každú príležitosť. Je preto veľká škoda, že túto farbu veľa žien považuje za zradnú. Hlavne ak je reč o nohaviciach. Biele džínsy sú pritom tak moderné a univerzálne, že pri ich nosení stačí dodržať iba niekoľko pravidiel, a určite sa do nich zamilujete aj vy.

5 tipov, ako nosiť biele nohavice

  • Strih bielych džínsov by mal byť sedieť dokonalo. Nemal by byť príliš tesný, ani odstávať. Pokojne siahnite po vysokom páse, no uistite sa, že nohavice výborne sedia na vašom tele. Biela farba totižto zvýrazní každé miesto, na ktorom vám nohavice presne nesadnú. 
  • Vyberte si správny materiál. Príliš tenká alebo elastická látka môže presvitať, čo je pri svetlých farbách okamžite viditeľné. Vyberte si preto denim alebo iný materiál s vysokým podielom bavlny. 
  • Košele a tričká noste vypravené. S úzkymi bielymi nohavicami môžete kombinovať voľnejší top, ktorý čiastočne prekryje aj vaše boky. Samozrejme, oblečenie môžete nosiť aj zapravené, myslite ale na to, že hrubá, nazberkaná látka trička pod bielymi nohavicami nevyzerá najlepšie.
  • Biele džínsy môžete nosiť aj na formálnejšie udalosti. Vyberte si kvalitné, dobre padnúce biele džínsy, vhodné lodičky a pokojne sa v nich ukážte na spoločenskej udalosti.

Vytvorenie formálneho outfitu s bielymi nohavicami

Formálne nohavice

Moderné nohavice v bielej farbe môžu pôsobiť elegantne a žensky. Na formálne stretnutie sú najvhodnejšie kostýmové nohavice, nohavice v rovnom alebo zľahka rozšírenom strihu. Výborne budú vyzerať v spojení s dámskym sakom, blúzkou a opaskom v kontrastnej farbe.

Športový look ako stvorený na letné dobrodružstvá

Biele športové nohavice

Na voľný čas sú ideálne biele nohavice v športovom strihu, s elastickým pásom a vreckami. Ak zvolíte príjemný materiál a vhodný strih, budú rovnako pohodlné, ako tepláky. Outfit ideálny na deň plný aktivít pod holým nebom môžete vytvoriť tak, že biele nohavice zladíte s jednoduchým tielkom alebo tričkom. Nezabudnite na praktickú šiltovku alebo letný klobúk, ktorý vášmu oblečeniu dodá šmrnc.

Kombinácia čiernej a bielej farby

Biele nohavice a čierny top

Jednoduchý outfit, ktorým zaručene nič nepokazíte, je spojenie bielych nohavíc a čierneho topu. Kabelka, topánky a ďalšie doplnky môžu byť rovnako čierne alebo biele. Takto výrazný farebný kontrast bude vyzerať najlepšie na dámach, ktoré majú prirodzený farebný kontrast medzi farbou vlasov a pokožky. Ak máte bledú pleť a veľmi tmavé vlasy, alebo ste, naopak, blondína s tmavou pokožkou, kombinácie čierneho a bieleho oblečenia sa nemusíte báť.

Biele džínsy nielen s teniskami

Biele džínsy a lodičky

Čo najlepšie vyzerá obuté s bielymi džínsami? Športové strihy, či voľnejšie „mom jeans” v bielej farbe môžete nosiť s vysokými i nízkymi teniskami. Ak chcete opticky predĺžiť svoje nohy, vyberte si obuv v rovnakej farbe. Lodičky s vyšším opätkom, sandálky a členkové čižmy vyniknú s bielymi nohavicami cigaretového strihu. 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December