6 tipov, ako oživiť šatník hravými farbami

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1260

Aj vy patríte medzi šedé myšky, ktoré majú v šatníku svoje overené kúsky oblečenia, v obľúbených farbách? Čierna, sivá či hnedá? Zabudnite na neutrálne farby a zahaľte sa do farieb, ktoré osviežia vaše celkové vyžarovanie. Pritiahnite si do života pozitívne vibrácie a nalaďte sa na novú vlnu energie. Fasardi ponúka farebné kombinácie na každú príležitosť.

Radosť z obliekania je umenie... a nie je to veru žiadna veda. Niekedy stačí skombinovať jednoduché kúsky oblečenia a úspech je na svete.

Ešte ste nevyskúšali žltú? Zvoľte si menej výraznú verziu, ktorá zjemní celkový dojem

Ak sa obávate, že v žltej budete až príliš na očiach a táto farba sa vám zdá priveľmi výrazná do práce alebo na pracovné stretnutie, zvoľte pastelový odtieň žltej. Príjemne oživí váš outfit, ktorý môžete doplniť sakom alebo bundičkou v tmavších odtieňoch. Nahoďte sa do pastelových žltých šiat so strihom v tvare písmena A, ktoré sú ušité z príjemného vzdušného materiálu.

Osviežte svoju vizáž výrazným sakom v sýtych odtieňoch

Buďte odvážna a nebojte sa experimentovať s farbami. Aj pracovný outfit môže vyzerať štýlovo. Zabudnite na nudné oblečenie, ktoré nosíte do práce už roky. Vyskúšajte moderné, trendy sako vo výraznej oranžovej farbe, v ktorom rozžiarite každý office.

Nebojte sa vyjsť z komfortnej zóny a kombinujte farby

Čierna je večná? Bezpochyby áno. Hodí sa každej z nás. Raz za čas ju na chvíľu odložte bokom a vyskúšajte nové farby, po ktorých ste nikdy nesiahli. Vždy vám imponovala červená alebo výrazné farby? Teraz je ten správny čas na to, aby ste zistili, ako sa budete v cítiť v nových farebných kombináciách. Nechajte vyniknúť svoju postavu v pôsobivých červených šatách od Fasardi. Ak chcete byť štýlová ako španielka, vyberte si podmanivé romantické šaty, ktoré využijete na každú príležitosť a zaručene vám nebudú nevyužité visieť v skrini. Chceli by ste vyniknúť? V červených šatách s výstrihom sa vám to určite podarí. Je jedno či ste blondínka, bruneta alebo červenovláska. Táto farba si vás určite získa.

Zvoľte jemné pastelové farby pre dokonalý outfit 

Jemné pastelové farby sú neodmysliteľnou súčasťou moderného štýlu v obliekaní. Chýbajú vo vašom šatníku? Doplňte svoje outfity nádhernými farbami a osviežte svoj vzhľad novým oblečením. Oživte svoj šatník jedinečným kúskom v podobe oversized topu v pastelovo fialovej farbe. Voľný strih je ideálny pre každú ženu.

Zaraďte do svojho šatníka zemité farby

Ste pravá romantička? Tak to by vo vašom šatníku nemali chýbať jemné šaty v zemitých odtieňoch. Budete v nich hviezda za každých okolností. Vyrazte si v nich na drink s priateľmi a budete sa cítiť ako pravá dáma. Tieto šaty sú pre vás ideálne, ak sa chcete cítiť žensky a pohodlne. Fantastické, jednoduché šaty, nič viac vám netreba. Vyberte si ležérnu eleganciu. Nielenže sa v nich budete cítiť príjemne, ale budete vyzerať štýlovo. Takéto šaty vám nesmú chýbať.

Vyskúšali ste už tohtoročný hit v podobe klasickej modrej?

Každý rok očakávajú všetci módni experti na celom svete farbu roka, ktorú vyhlasuje americká spoločnosť Pantone Color Institut. Tento rok sa ňou stala farba Classic Blue, čiže klasická modrá.  Máte ju radi? Modrá farba sa hodí každej z nás, bez ohľadu na farbu vlasov alebo farebný odtieň pleti. Nájdete aj vy vo svojej skrini obľúbený modrý kúsok oblečenia? Odporúčame podčiarknuť svoj vzhľad o elegantné, nadčasové šaty s golierom a výstrihom v tvare písmena „V“.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December