5 spôsobov, ako nosiť rolák

V: Móda Na: Komentár: 0 Zobrazenie: 1677

Roláky sú na prechodné obdobie medzi jeseňou a zimou ako stvorené.. Pri nosení rolákov sa môžete vyhrať s vrstvením viac, než pri akomkoľvek inom tope. Nemusíte si naň obliecť iba sako alebo kabát - čo tak obliecť na rolák šaty alebo tričko s krátkym rukávom? Pozrite sa na tie najštýlovejšie spôsoby, ako nosiť rolák.

Sofistikovaný outfit vďaka tónu v tóne

Dokonalý efekt aj bez náročného kombinovania. Rolák v jednofarebnom outfite vynikne, no ak sa s oblečením chcete pohrať o niečo viac, vyskúšajte tón v tóne. Vyberte si jednu farbu a skombinujte kúsky v rôznych odtieňoch. Táto kombinácia vyzerá rovnako dobre s neutrálnymi farbami, odtieňmi béžovej či ružovej, ale aj pastelovými farbami. Pokojne môžete spojiť všetky kúsky vo výraznejšej farbe, napríklad v modrej alebo zelenej.

Rolák môžete kombinovať s oblečením jednom farebnom odtieni.

Rolák pod košeľou

Inšpirujte sa lookom z prehliadkových mól a vyskúšajte menej tradičnú kombináciu oblečenia. Elastický rolák z jemného materiálu využite ako prvú vrstvu, naň si oblečte košeľu a rozopnite jeden či dva vrchné gombíky. Pre pohodový street štýl vyberte flanelovú košeľu, do spoločnosti zvoľte biznis košeľu. Nemusíte sa báť farieb ani vzorov. Košeľa môže byť o číslo väčšia alebo v pánskom strihu, oblečenie tak bude pôsobiť uvoľnene.

Nechajte vyniknúť šperky

Na roláku vynikne každý šperk. Navrstvite niekoľko retiazok v rôznych dĺžkach pre luxusný vzhľad alebo vyberte náhrdelník s príveskom, ktorý na tmavej látke roláka skutočne zažiari. Vďaka rôznym šperkom vytvoríte vždy originálne outfity. Čierny rolák môžete rozveseliť výraznou farbou vďaka maxi náhrdelníku, na špeciálnu príležitosť si okolo krku pokojne nasaďte perly. Neexistuje šperk, ktorý by na roláku vyzeral zle.

Na roláku výborne vyniknú šperky, nebojte sa pohrať s farbami.

Tričká a tielka navrch roláka

Tričká s krátkym rukávom, tielka a dokonca ani šaty na ramienka tento rok nemusíte schovávať medzi plavky a šortky na dno skrine. V zime si ich pokojne oblečte na vrch roláka. Nebojte sa nosiť ani ľahké letné šaty s kvetinovou potlačou alebo volánikmi. Keď si pod ne oblečiete jednofarebný hladký rolák, urobia vám radosť aj v zime. Pod jednofarebné šaty si naopak pokojne vezmite pruhovaný alebo pletený rolák.

V zime si tielka a tričká s krátkym rukávom môžete obliecť navrch roláka.

Elegantná kombinácia roláka a sukne

Roláky a sukne tvoria nádherne ženskú kombináciu, v ktorej budete vyzerať dobre za každých okolností. Táto zohraná dvojka pristane každému typu postavy a je len na vás, či svoj obľúbený rolák zladíte s džínsovou sukňou, alebo romantickou áčkovou sukňou s potlačou. Rolák je tak univerzálny, že vás nezradí v divadne ani na párty.

Kombinácia roláka a sukne je elegantná a romantická voľba pre každú ženu.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December